Fortsätt till innehållet

Läckert i Karleby

I Karleby stadskärna finns det många modeaffärer, finsk design, tjänster inom skönhet och hälsa, hem- och inredningsinspiration, många restauranger och caféer samt små stämningsfulla specialbutiker.

Vårt läckert Karleby!

Stadens centrum är hjärtat av staden och tillhör oss alla. Tillsammans kan vi skapa en trivsam, attraktiv, vacker och högklassig stadskärna.

Inom projektet för utveckling av landskapscentrum, MAKEE, tar vi fram idéer och utvecklar tillsammans framtidens coola butikscentrum!

Läckra tävlingar, enkäter, blogginlägg och evenemang!

På den här webbsidan finns de coolaste nyheterna, info och evenemang, och du kan vinna coola priser i enkäter som gäller utvecklingsarbetet.

Svara på en enkät och vinn ett gåvokort på 300 euro till en valfri butik i centrum!

Makee-protektet

Visionen för MAKEE-projektet är att liva upp det kommersiella centrumet i Mellersta Österbottens landskapscentrum och att stärka konkurrenskraften och dragningskraften i centrum genom aktiv och livlig evenemangsverksamhet och kulturliv samt genom att stärka det kommersiella centrumet. Målet är att invånarna ska delta med idéer om hur centrumet kan utvecklas. Målet är också att stärka utvecklingen av företagens affärsverksamhet i centrumområdet samt att komma på nya handlingsmodeller för utveckling mellan företag i centrum, evenemangsarrangörer och staden.

Projektperiod 1.6–31.12.2022. MAKEE-projektet (Utvecklingsprojektet för landskapscentrum) finansieras genom AKKE-finansiering. Genom finansieringen stöds tillväxt och livskraft vid landskapets självständiga utveckling. Finansieringen har beviljats fram till 31.12.2022.

Keski-Pohjanmaan liiton logo

MAKEE-protektet
Titta Tilvis
Hej alla! Jag heter Titta Tilvis och jag är passionerad projektchef för projektet MAKEE. Jag väntar med spänning på att alla ni som bor i staden eller är besökare ska sända in kommentarer, tankar och idéer som gäller centrums framtid här via webbsidan! Du kan sända en kommentar via formuläret eller direkt till mig via whatsapp, mina kontaktuppgifter finns nere på sidan. Tillsammans skapar vi ett coolt butikscentrum!

Evenemangs i centrum

Kontakta mig