Fortsätt till innehållet
KOSEKs personal i mötesrum

Verksamma företag

Företagare – vi utvecklar tillsammans!

Vill du starta ett företag eller utveckla ett redan verksamt företag? Behöver du råd för att söka finansiering eller med att hantera ditt företags ekonomi? Söker du efter nya verksamhetsutrymmen eller funderar du på internationell verksamhet? Söker du någon som kan ta över din företagsverksamhet?

 • Företagare svarar på telefonen och skriver på ett paketVi erbjuder konkret hjälp med att rikta din verksamhet på rätt sätt – med tanke på kunder, nätverk, tillståndsfrågor och många andra utmaningar i vardagen.

  Vi hjälper dig också att hitta lösningar vid vändpunkter i företagsverksamheten och med att skapa beredskap för sådana. Vi ordnar också gruppsparring och coachning.

 • Mynt staplade sida vid sidaVi hjälper dig med att ansöka om olika utvecklingsbidrag och förbereda projekt.

  Genom oss får du hjälp med kapitalinvesteringar och investeringar som affärsängel samt med att ansöka om gruppfinansiering.

  Genom vårt stöd hittar du rätt typ av finansiering för just ditt företag.

 • Maskinen lyfter rör i en industrihallVåra företagsutvecklare hjälper dig att lösa problem som berör produktion och produktutveckling.

  Vi hjälper dig hitta metoder och samarbetspartner som du behöver som stöd för att utveckla nya produkter och kvalitet.

 • Datorskärmen visar ett grafiskt mönsterVi hjälper dig med att digitalisera din affärsverksamhet, med att bygga upp en helt ny digital affärsverksamhet och med olika delområden i digitaliseringsprocessen.

  Utvecklingsobjekten kan till exempel bestå av att skapa koncept för digital affärsverksamhet eller att utforma en tjänst så att den är digitalt kompatibel. Vi erbjuder dig hjälp med att kartlägga tjänster och tekniker som du kan använda i din affärsverksamhet samt med att välja förtjänstmodeller.

Ta kontakt!