Hyppää sisältöön

Kokkolan ydinkeskusta tarjoaa laajan valikoiman muodin huippuliikkeitä, suomalaista designia, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita, kodin ja sisustamisen inspiraatioita, lukuisia ravintoloita ja kahviloita sekä pienempiä tunnelmallisia erikoisputiikkeja.

Tehdään yhdessä MAKEE Kokkola!

Kaupunkikeskusta on kaupungin sydän joka kuuluu meille jokaiselle. Me yhdessä teemme siitä viihtyisän, vetovoimaisen, kauniin ja laadukkaan. Maakuntakeskustan kehittämishankkeessa ideoidaan ja kehitetään yhdessä tulevaisuuden kauppakeskustaa niin, että siitä tulee kertakaikkisen MAKEE!

Kilpailuja, kyselyjä, blogeja ja tapahtumia!

Elokuun ajan voimassa oli kysely, johon kaikki kokkolalaiset ja Kokkolassa vierailevat saivat vastata keskustassa olevien roskisten QR-koodin kautta. Vastauksia saatiin yhteensä 154 ja onnekas voittaja valitsi 300 € lahjakortin Intersportiin. Syyskuussa sivuille ilmestyy seuraava toiminnallinen kilpailu, jossa puolestaan voi voittaa 200 € lahjakortin äänestämäänsä liikkeeseen!

Tältä sivustolta löydät Kokkolan kaupunkikeskustan makeimpia uutisia, infoja, tapahtumia ja kehittämistyöhön liittyviä kyselyitä joissa tuntuvat palkinnot.

MAKEE-hankkeesta

MAKEE-hankkeen visiona on Keski-Pohjanmaan maakuntakeskuksen kaupallisen keskustan elävöittäminen sekä keskustan kilpailukyvyn ja vetovoiman vahvistaminen asumisen, viihtymisen ja liiketoiminnan näkökulmasta. Tavoitteena on parantaa keskustan alueen houkuttelevuutta aktiivisen ja vilkkaan tapahtumatoiminnan sekä kulttuurielämän myötä ja vahvistaa kaupallista keskustaa. Tavoitteena on osallistaa asukkaat keskustan kehittämisen ideointiin, sekä vahvistaa keskustan alueen yritysten liiketoiminnan kehittymistä. Tavoitteena on myös ideoida uusia kehittämisen toimintamalleja keskustan yritysten, tapahtumajärjestäjien ja kaupungin välille.

Hankeaika on 1.6.-28.2.2023. MAKEE-hanke (Maakuntakeskustan kehittämishanke) rahoitetaan Keski-Pohjanmaan liiton ja Kokkolan kaupungin myöntämällä AKKE-rahoituksella. Rahoituksella tuetaan kasvua ja elinvoimaisuutta maakunnan omaehtoisessa kehittämisessä. Rahoitus on myönnetty ajalle 28.2.2023 saakka.

Keski-Pohjanmaan liiton logo

Titta Tilvis
Hei kaikille! Minä olen Titta Tilvis ja vedän MAKEE-projektia täydellä intohimolla sillä on ilo olla kehittämässä kaupungin sydäntä eli kaupunkikeskustaa. Odotan innolla, että saan sivuston kautta teiltä, kaupungissa asuvilta sekä kaupungissa vierailevilta kommentteja, ajatuksia ja ideoita liittyen tulevaisuuden keskustaan! Voit jättää kommenttisi kyselylomakkeen kautta tai suoraan minulle vaikkapa whatsapilla, yhteystietoni löytyvät sivun alalaidasta. Tehdään yhdessä kauppakeskustasta MAKEE!

Ota yhteyttä!