Hyppää sisältöön

Vastaa kyselyyn ja voita 300€ lahjakortti valitsemaasi liikkeeseen!

Kyselyyn tästä!
Keskustassa perhe kävelyllä

MAKEE Kokkola

Kokkolan ydinkeskusta tarjoaa laajan valikoiman muodin huippuliikkeitä, suomalaista designia, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita, kodin ja sisustamisen inspiraatioita, lukuisia ravintoloita ja kahviloita sekä pienempiä tunnelmallisia erikoisputiikkeja.

Tehdään yhdessä MAKEE Kokkola!

Kaupunkikeskusta on kaupungin sydän joka kuuluu meille jokaiselle. Me yhdessä teemme siitä viihtyisän, vetovoimaisen, kauniin ja laadukkaan. Maakuntakeskustan kehittämishankkeessa ideoidaan ja kehitetään yhdessä tulevaisuuden kauppakeskustaa niin, että siitä tulee kertakaikkisen MAKEE!

 

Kilpailuja, kyselyjä, blogeja ja tapahtumia!

Tältä sivustolta löydät Kokkolan kaupunkikeskustan makeimpia uutisia, infoja, tapahtumia ja kehittämistyöhön liittyviä kyselyitä joissa tuntuvat palkinnot.

Vastaa meneillään olevaan kyselyyn ja voita 300 euron lahjakortti valitsemaasi keskustan liikkeeseen!

MAKEE-hankkeesta

MAKEE-hankkeen visiona on Keski-Pohjanmaan maakuntakeskuksen kaupallisen keskustan elävöittäminen sekä keskustan kilpailukyvyn ja vetovoiman vahvistaminen asumisen, viihtymisen ja liiketoiminnan näkökulmasta. Tavoitteena on parantaa keskustan alueen houkuttelevuutta aktiivisen ja vilkkaan tapahtumatoiminnan sekä kulttuurielämän myötä ja vahvistaa kaupallista keskustaa. Tavoitteena on osallistaa asukkaat keskustan kehittämisen ideointiin, sekä vahvistaa keskustan alueen yritysten liiketoiminnan kehittymistä. Tavoitteena on myös ideoida uusia kehittämisen toimintamalleja keskustan yritysten, tapahtumajärjestäjien ja kaupungin välille.

Hankeaika on 1.6.-31.12.2022. MAKEE-hanke (Maakuntakeskustan kehittämishanke) rahoitetaan Keski-Pohjanmaan liiton ja Kokkolan kaupungin myöntämällä AKKE-rahoituksella. Rahoituksella tuetaan kasvua ja elinvoimaisuutta maakunnan omaehtoisessa kehittämisessä. Rahoitus on myönnetty ajalle 31.12.2022 saakka.

Keski-Pohjanmaan liiton logo

Vastaa kyselyyn ja voita 300€ lahjakortti valitsemaasi liikkeeseen
Titta Tilvis
Hei kaikille! Minä olen Titta Tilvis ja vedän MAKEE-projektia täydellä intohimolla sillä on ilo olla kehittämässä kaupungin sydäntä eli kaupunkikeskustaa. Odotan innolla, että saan sivuston kautta teiltä, kaupungissa asuvilta sekä kaupungissa vierailevilta kommentteja, ajatuksia ja ideoita liittyen tulevaisuuden keskustaan! Voit jättää kommenttisi kyselylomakkeen kautta tai suoraan minulle vaikkapa whatsapilla, yhteystietoni löytyvät sivun alalaidasta. Tehdään yhdessä kauppakeskustasta MAKEE!

Tapahtumat

Ota yhteyttä!