Hyppää sisältöön

Avoimet työpaikat

Yrityskehittäjä

Sykkiikö sydämesi elinkeinoelämän kehittämiselle? Haluatko vaikuttaa aidosti alueemme yritysten elinvoimaisuuteen? Tule meille yrityskehittäjäksi!

Meillä on hyvä meininki, sopivasti rutiineja ja aidot mahdollisuudet vaikuttaa alueemme yritysten elinvoimaisuuteen. Yrityskehittäjän arjessa rohkaiset ja neuvot asiakkaita koko yrityksen elinkaaren varrella.

KOSEK kehittää alueen yrityksiä ja toimialoja, edistää kansainvälisyyttä sekä palvelee omistajanvaihdoksissa. Tuemme yrityksiä kasvussa ja investoinneissa uusien työpaikkojen luomiseksi. Viestimme Kokkolan ja Perhon vahvuuksista yritysten sijoittumispaikkana ja liiketoimintaympäristönä, sekä erinomaisena asuinpaikkana. Teemme vahvaa yhteistyötä koulutusorganisaatioiden ja muiden sidosryhmiemme kanssa.

Laajat verkostomme mahdollistavat monipuolisen kontaktipinnan alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Nyt haemme yrityskehittäjää vakituiseen työsuhteeseen


Meillä yrityskehittäjät neuvovat aloittavia, toimivia ja toiminnastaan luopuvia yrittäjiä. Asiakkaitamme mietityttävät tyypillisesti esimerkiksi yrityksen talouteen, rahoitukseen, myyntiin ja markkinointiin liittyvät asiat. Meidän tehtävämme on myös innostaa ja rohkaista yrityksiä uusien asioiden äärellä.

Täydennät osaamisellasi tiimimme eri osa-alueita ja asiantuntijuuksia. Pääset myös käyttämään luovuuttasi ongelmanratkaisussa, usein villeimmätkin kehitysideat otetaan uteliaasti vastaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja tilaisuuden olla kehittämässä elinvoimaisia yritysympäristöjä Kokkolassa ja Perhossa! Tulet osaksi osaavaa ja innostavaa työyhteisöä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa.

Tehtävä edellyttää:

  • Yrityselämän tuntemus
  • Hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot
  • Vahva suomen ja ruotsin kielen hallinta
  • Soveltuva koulutustausta

Sopisiko tämä sinulle? Lisätietoja tehtävästä antavat yrityskehittäjät, joiden kanssa tulisit tekemään töitä tiimissämme:

Sami Viljanen, 0447809900, sami.viljanen@kosek.fi ja
Anne Koskinen, 0447809241, anne.koskinen@kosek.fi (yhteydenotot 31.10. alkaen),

Hakemukset liitteineen ja palkkatoiveineen 18.11. klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekry@kosek.fi

 

Projektipäällikkö

Haluatko edistää vihreää siirtymää ja kestävien energiaratkaisujen kehittymistä?

KOSEK rekrytoi nyt projektipäällikön Bothnia Green Energy -hankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on edistää rajat ylittävää yhteistyötä innovatiivisten energiaratkaisujen kehittämisessä. Hankkeessa edistetään vihreää siirtymää ja uusia energiainnovaatioita luomalla yhteinen energia-alaan kytkeytyvien yritysten, akatemian ja julkisen sektorin toimijoiden ekosysteemi.

Kyseessä on yhteistyöhanke, jota koordinoi Merenkurkun neuvosto ja jonka osatoteuttajia ovat KOSEKin lisäksi Uumajan kunta, Skellefteå Science City, Övik Energi, Ab Pietarsaarenseudun kehitysyhtiö Concordia, Oy Merinova Ab ja Vaasanseudun Kehitysyhtiö VASEK. Yhteistyössä ovat vahvasti mukana myös kaikkien kuuden mukanaolevan paikkakunnan alueella toimivat energiayhtiöt. Projektipäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä muiden hankepartnereiden kanssa.

Projektipäällikön tulee

  • Tuntea energia-alaa
  • Kyetä hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia
  • Hallita englannin, ruotsin ja suomen kielet
  • Olla yhteistyökykyinen ja valmis toimimaan kansainvälisessä ympäristössä

Palkka: 4000e/kk.

Kyseessä on kolmevuotinen hanke, joka alkaa tammikuussa 2023 saadessaan positiivisen rahoituspäätöksen Interreg Auroralta. Palkkauspäätös on ehdollinen positiivisen rahoituspäätöksen saantiin saakka.

Hakemukset liitteineen 18.11. klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekry@kosek.fi

Lisätietoja:

Nora Birkman Neunstedt, yrityssuhdekehittäjä, 0447809091, nora.birkman.neunstedt@kosek.fi