Fortsätt till innehållet
joulun tunnelmanluoja tunnuskuva

Tävlingen Årets julstämningsskapare

City Kokkola och Karlebynejdens Utveckling KOSEK utser ett företag i stadens centrum till ”Årets julstämningsskapare 2023”! Nu har ditt företag en möjlighet att glänsa och dela julglädje i vår stad. Anmäl dig till tävlingen och låt julstämningen i ditt företag glänsa över hela staden!

Varför lönar det sig att delta?

– Vi erbjuder de företag som deltar en omfattande synlighet. De deltagande företagen offentliggörs både på sociala medier och i tryckta medier under julöppningsveckan. Dessutom publiceras betald reklam under perioden 18.11­–10.12.

– Alla deltagarföretag får dekaler som berättar att företaget deltar i tävlingen för årets julstämningsskapare.

– Vi uppmuntrar människor att besöka alla företag som deltagar i tävlingen och att rösta på sin favorit. Bland alla som röstat utlottas Julens stora presentkortskorg.

– Vinnaren får fantastisk synlighet och ett pris med jultema!

 

Anmälan till tävlingen är öppen fram till den 13 november. Alla företag som deltar i tävlingen offentliggörs vid julöppningen den 18 november. Alla invånare och besökare kan rösta på ett företag via en länk på webben. Bland alla som röstat utlottas en stor presentkortskorg!

 

När du röstar kan du tänka särskilt på följande detaljer:

 

  • Hur produkterna ställts fram
  • Service och personal
  • Musik
  • Skyltfönster

 

Vinnaren offentliggörs den 13 december 2023. Visa oss hur ditt företag skapar julmagi och anmäl dig till tävlingen! Tillsammans kan vi skapa en oförglömlig jul för alla stadens invånare.

Anmäl dig med!