Hyppää sisältöön
joulun tunnelmanluoja tunnuskuva

”Joulun tunnelmanluoja” -kilpailu yrityksille Kokkolassa

City Kokkola ja Kokkolanseudun kehitys KOSEK palkitsee vuoden 2023 ”Joulun tunnelmanluoja” -yrityksen kaupunkikeskustan alueella! Nyt on sinun yrityksesi mahdollisuus loistaa ja tuoda jouluista iloa kaupungillemme. Ilmoittaudu mukaan kilpailuun ja anna yrityksesi joulun tunnelman loistaa koko kaupungissa!

Miksi kannattaa osallistua?

– Osallistuville yrityksille tarjoamme laajaa näkyvyyttä. Mukana olevat yritykset julkaistaan joulunavausviikolla sekä somessa että printissä, ja lisäksi maksettua mainontaa tehdään 18.11.-10.12. välisenä aikana.

– Kaikki osallistuvat yritykset saavat tarrat ”Olemme mukana vuoden tunnelmanluoja” -kilpailussa.

– Kannustamme ihmisiä kiertämään kaikissa mukana olevissa yrityksissä ja äänestämään suosikkiansa. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Joulun suuri lahjakorttikori.

– Voittajalle upeaa positiivista näkyvyyttä ja joulumielinen palkinto!

Ilmoittautuminen kilpailuun on avoinna 13.11. asti. Kaikki mukana olevat yritykset julkaistaan joulunavauksessa 18.11, kaikki asukkaat ja vierailijat pääsevät äänestämään yritystä nettilinkin kautta. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan suuri lahjakorttikori!

Erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin yksityiskohtiin:

  • Esillepanot
  • Palvelu ja henkilökunta
  • Musiikki
  • Näyteikkuna

Voittaja julkistetaan 13.12.2023. Näytä meille, miten yrityksesi luo joulun taikaa ja ilmoittaudu mukaan kilpailuun! Yhdessä voimme tehdä tästä joulusta unohtumattoman kaikille kaupunkilaisille.

Ilmoittaudu mukaan täällä!