Hyppää sisältöön

KOSEK tekee selvityksen kaupallisten tapahtumien vaikuttavuudesta

TItta Tilvis

KOSEK on käynnistänyt marraskuussa selvityksen kaupallisten tapahtumien vaikuttavuudesta. Selvityksessä arvioidaan ja kerätään tietoa Kokkolassa järjestettävien monipuolisten kaupallisten tapahtumien vaikutuksista alueen yrityksille ja elinkeinoelämälle.

Selvityksen toteuttaa KOSEKilla tapahtumakehittäjänä 11.11. aloittanut Titta Tilvis. Tilvis on aiemmin työskennellyt Hilla Group Oyj:ssä myynti- ja tapahtumapäällikkönä, ja hänellä on monipuolinen osaaminen tapahtuma-alalta.

”Haluamme selvittää, mitkä ovat kaupallisten tapahtumien tämänhetkiset aluetaloudelliset vaikutukset. Samalla saamme myös konkreettisemman tilannekuvan siitä, mitä käytännön toimia tarvitaan Kokkolan tapahtumatoimialan tueksi”, kertoo KOSEKin toimitusjohtaja Timo Lahtinen.

Tapahtumakehittäjä työskentelee KOSEKissa, ja tekee tiivistä yhteistyötä Kokkolan Matkailun ja Kokkolan kaupungin kanssa. Selvityksessä kuullaan sekä paikallisia tapahtumajärjestäjiä, että tapahtuma-alan toimijoita laajemminkin. Selvitys tapahtumien vaikuttavuudesta valmistuu kesään 2022 mennessä.

 

Lisätietoja:

Timo Lahtinen
toimitusjohtaja
KOSEK
050 420 7722
timo.lahtinen@kosek.fi

Titta Tilvis
tapahtumakehittäjä
KOSEK
044 973 3728
titta.tilvis@kosek.fi