Hyppää sisältöön
Asiakasneuvoja puhuu puhelimessa

Kokkolan ja Perhon yrityshakemisto päivitetään jälleen

Ylläpidämme Kokkolan ja Perhon alueen yrityshakemistoa, joka toimii tiedonhaun, tiedottamisen ja tilastoinninkin apuvälineenä.

Yrityshakemistotietojen ajantasaisuus on yksi tärkeimmistä kulmakivistä hakemiston toimivuuden kannalta. Siksi päivitämme yritystiedot aina kerran vuodessa. Tänä vuonna aloitamme yrityshakemiston päivittämisen lokakuussa ottamalla yhteyttä yrityksen edustajiin puhelimitse loppuvuoden aikana.

Yrityshakemistossamme on tällä hetkellä noin 2300 yrityksen ja liiketoimintaa harjoittavan rekisteröidyn yhdistyksen tiedot. Yrityshakemisto on tarkoitettu niin yksittäisten kuluttajien, yrityksien, muiden elinkeinoelämän toimijoiden, yhteisöjen kuin oppilaitoksienkin käyttöön.

Palvelu on käyttäjille täysin maksuton. Yrityshakemisto löytyy verkkopalvelustamme, osoitteesta https://kosek.yrityshakemistot.fi ja se on verkkopalvelumme vierailluimpia sivuja.

Yrityshakemistosta ei luovuteta tietoja markkinointi- tai muihin tarkoituksiin. Tietojen päivittäminen ja yrityshakemistossa oleminen on yrittäjille täysin maksutonta.

KOSEKin maksuton yrityshakemisto