Hyppää sisältöön
Kokkola Material Week järjestäjätiimiä
Kokkola Material Week tapahtumakoordinaattori Titta Tilvis ja Brand Manager Nora Birkman Neunstedt.

Kokkola Material Weekin uusi ilme viestii entistä vahvemmin vastuullisuudesta

Kokkola Material Week järjestetään tänä vuonna jo 11. kerran. Tuleva hybriditapahtuma käsittelee kemianteollisuutta, biotaloutta ja akkuteknologiaa, tuoden esille niin Kokkolan alueella, valtakunnallisesti kuin myös kansainvälisesti tapahtuvaa ajankohtaista tutkimusta ja kehitysnäkymiä. Tapahtuma järjestetään 20.-23.11.2023 Kokkolan kaupungintalolla, täysin etänä toteutettavaa maanantain PreKMW-tapahtumaa lukuun ottamatta. Lisäksi suosittu yleisöpäivä järjestetään Kauppakeskus Chydeniassa lauantaina 11.11.

– Uudistimme tänä vuonna ilmeemme ja verkkosivumme kuvaamaan vielä aiempaa paremmin sitä matkaa, jota Kokkolan seudulla tehdään menestyksekkäästi yhä vastuullisempaa tulevaisuutta kohti! Tapahtumaan jo pitkältä ajalta vahvasti yhdistetyt musta ja valkoinen pallo pysyvät kuitenkin matkassa mukana. Uusi ilme ja verkkosivut osoitteessa www.materialweek.fi julkaistaan torstaina 8.6. Sivut täydentyvät ja rakentuvat kokonaisuuteensa vielä alkusyksyn aikana, kun julkaisemme tarkemman ohjelman. Jo nyt voin vakuuttaa, että luvassa on tänäkin vuonna todella laadukas ohjelmakattaus. Sivustolla voi jo käydä mm. tilaamassa itselleen muistutuksen siitä, kun varsinainen ilmoittautuminen syksyllä avataan, kertoo Kokkola Material Weekin Brand Manager Nora Birkman Neunstedt.

Osallistujille täysin maksuton ja avoin tapahtuma on saavuttanut vuosien aikana vahvan ja tunnetun aseman kansainvälisenä kemianteollisuuden, biotalouden ja akkuteknologian vuosittaisena tapahtumaviikkona. Koko viikko, Industry Meeting Pointia lukuun ottamatta, on seurattavissa myös streamin välityksellä.

– On todella ilahduttavaa huomata, kuinka tunnettu ja tunnustettu Kokkola Material Weekistä on tullut tapahtumana, sen huomaa jo pelkästään tapahtumaan liittyvistä runsaista yhteydenottomääristä. Kiinnostus osallistua eri tavoin tapahtumaviikkoon on todella suurta ja esimerkiksi puolet Visit Kokkolalla myynnissä olevista näytteilleasettajapaikoista on jo varattu, jatkaa Birkman Neunstedt

Tänäkin vuonna Kokkola Material Weekin aikaan Kokkolassa kokoontuu useita eri verkostoja, jotka hyödyntävät laajaa ja monipuolista seminaariohjelmaa vierailujensa ohessa. Varsinainen Kokkola Material Week -ohjelma vetää puoleensa myös viikon aiheisiin liittyviä oheistapahtumia.

Seminaarien puheenaiheita ovat tänä vuonna muun muassa kestävä teollinen kehitys, sivuvirtojen hyödyntäminen ja kiertotalous laajemmin, osaajatarve ja siihen vastaaminen, energiasiirtymä ja ekosysteemien välinen yhteistyö. Kokkola Material Week on maksuton seminaarisarja, joka on tarkoitettu tutkijoille, yrityksille, päättäjille, opiskelijoille, aluekehittäjille, rahoittajille ja muille alasta kiinnostuneille. Myös kaupunkilaiset saavat oman perinteisen yleisötapahtuman.

– Ilmeuudistus on huikea ja hieno asia, joka mahdollistaa myös tapahtuman tunnelman luomisen kannalta uusia juttuja! Tänäkin vuonna tapahtuma tulee jalkautumaan Kokkolan ydinkeskustaan Kauppakeskus Chydeniaan 11.11., jolloin on luvassa yleisölle yritysten ja toimijoiden erilaisia osallistavia esittelypisteitä ja muuta mielenkiintoista ohjelmaa tapahtuman teemaan liittyen, kertoo Kokkola Material Weekin tapahtumakoordinaattori Titta Tilvis.

KOSEK toimii tänäkin vuonna tapahtuman pääkoordinaattorina. Järjestelyissä ovat mukana: KOSEK, Kokkolan kaupunki, Centria-ammattikorkeakoulu, Geologian tutkimuskeskus, Kokkola Industrial Park, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, KPedu, Luonnonvarakeskus, Oulun yliopisto, Visit Kokkola ja Team Finland.

Lisätietoja:

Nora Birkman Neunstedt
Kokkola Material Week Brand Manager
KOSEK
nora.birkman.neunstedt@kosek.fi
044 7809 091

 

www.materialweek.fi