Hyppää sisältöön
Kokkola Material Week logo

Kokkola Material Week tavoittelee ennätysyleisöä

Kokkola Material Week toteutetaan tänä vuonna hybriditapahtumana Kokkolassa marraskuussa.

Konferenssin maksuttomiin tilaisuuksiin on mahdollista osallistua Tullipakkahuoneella, Kokkolan kaupungintalolla ja kauppakeskus Chydeniassa. Verkon suoraan lähetykseen poimitaan päivittäin kiinnostavia kokonaisuuksia. Kokkola Material Weekin uutuutena on KPK Eventsin kanssa yhteistyössä toteutettavat oheismessut.

– Pandemiasta johtuvasta epävarmuudesta huolimatta tavoittelemme ennätysyleisöä ja laajennamme tapahtumaa. Meitä on 12 järjestäjäorganisaatiota, ja yhdessä olemme jälleen saaneet kokoon mitä kiinnostavimman ja ajankohtaisimman ohjelman. Haluamme näyttää maailmalle, että Kokkola ja Biolaakso ovat tulevaisuuden rakentamisen keskiössä, kertoo tapahtumaa koordinoiva Anu Rantamäki Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksesta.

Kansainvälinen, pääosin englanninkielinen konferenssi tarjoaa ajankohtaisen katsauksen kemianteollisuuden, biotalouden ja mineraalitalouden tutkimukseen ja kehitysnäkymiin. Puheenaiheita tänä vuonna ovat muun muassa vetyteknologia ja kemiallinen energian varastointi, ekosysteemit, kemianteollisuuden energiaratkaisut, akkuklusteri, kaivos- ja akkuteollisuuden osaamisen ja työvoiman tulevaisuuden tarpeet sekä biotalouden mahdollisuudet muun muassa biopohjaisten kemikaalien valmistuksessa.

Kokkola Material Week on maksuton seminaarisarja ja tarkoitettu tutkijoille, yrityksille, päättäjille, opiskelijoille, aluekehittäjille, rahoittajille ja muille alasta kiinnostuneille. Myös kaupunkilaiset saavat oman perinteisen yleisötapahtuman.


Järjestelyissä ovat mukana: Biolaakso-klusteri, Centria-ammattikorkeakoulu, Geologian tutkimuskeskus, Keski-Pohjanmaan liitto, Kokkola Industrial Park, Kokkolan kaupunki, KOSEK, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, KPedu, KPK Events, Luonnonvarakeskus, Mediakeskus Lime, Oulun yliopisto sekä Pohjanmaan ELY.

Lisätietoja:
Anu Rantamäki, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
+358 40 8247 012, anu.m.rantamaki@jyu.fi