Hyppää sisältöön
Kansliapäällikkö Juhani Damski
Ympäristöministeriön kansliapäällikkö Juhani Damski Opening seminarin avaupuheenvuorossa.Kuvaaja: Emmi Hyyppä

Kokkola Material Week yleisömäärä vahvassa kasvussa

Kokkola Material Week järjestettiin jo 11. kerran, ja tapahtuma onnistui edelleen kasvattamaan yleisöään.  Osallistujia oli yhteensä 1700 Kokkolan kaupungintalolla ja lisäksi satoja Live Streamin seuraajia. Yleisö sai kuulla yli 50 huippupuhujaa eri aloilta. Tapahtuma tarjosi myös runsaasti mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja uusien yhteistyökumppaneiden löytämiseen.

”Kokkola Material Week on saanut tänäkin vuonna paljon kiitosta ja positiivista palautetta osallistujilta. Osallistujista noin puolet oli ensikertalaisia, joka ilahduttaa meitä järjestäjiä. On hienoa huomata, että tapahtuman osallistujakunta laajenee ja uusia materiaalikemiasta, akkuteknologiasta ja biotaloudesta kiinnostuneita löytää paikalle entuudestaan tapahtuman tuntevien lisäksi! Julkaisimme torstain viimeisessä osiossa seminaarin ensi vuoden ajankohdan, se järjestetään 11.-14.11.2024. Olemme todella ylpeitä siitä, mitä olemme saaneet aikaan yhdessä”, sanoo Kokkola Material Weekin Brand Manager, Kokkolan kaupungin asiakasvastaava Nora Birkman Neunstedt.

Paljon kiitosta sai myös tapahtumapaikkana toimineen Kokkolan kaupungintalon ja Kokkolasalin viihtyisäksi seminaaritilaksi sisustettu miljöö.

”Iso osa tapahtumaelämystä on se, miltä tapahtumapaikka näyttää, kuulostaa ja tuntuu. Valoilla, kasveilla ja muilla elementeillä luomme viihtyisän tunnelman, joka jättää vielä tehokkaammin positiivisen muistijäljen osallistujille. Hauska ja toimiva lisä tänä vuonna oli mm. valokuvausseinä, jossa pystyi testaamaan aiheeseen sopien laborantin takkeja ja suojalaseja kuvaa varten”, kertoo tapahtuman koordinaattori Titta Tilvis.

Industry Meeting Point tarjosi tehokkaan alustan verkostoitumiseen Tavata-sovelluksen avulla.

”Tänä vuonna onnistuimme hyvin yhdistämään aikataulutetun ja vapaan verkostoitumisen yritysten välillä, joten jokaiselle osallistujalle tarjoutui mahdollisuus toimia toiveensa mukaisesti. Tavata työkalun kautta sovittiin illan tapahtuman aikana lähes 140 yritystapaamista vapaan verkostoitumisen ja puheenvuorojen lisäksi. Illan aikana saamamme palaute oli hyvin positiivista, ja tunnelma oli hyvä”, toteaa KOSEKin yrityskehittäjä Matthew Mendy.

Kokkola Material Weekin näytteilleasettajatila varattiin täyteen jo hyvin varhaisessa vaiheessa, ja sen kautta pääsi tutustumaan 18 yrityksen ja toimijan palveluihin ja tuotteisiin.

”Olemme iloisia siitä, että Kokkola Material Week on saanut niin paljon huomiota ja kiitosta. Tapahtuma on tärkeä paitsi Kokkolalle, myös koko Suomelle ja sen materiaaliosaamiselle. Haluamme kiittää kaikkia osallistujia, puhujia, näytteilleasettajia, yhteistyökumppaneita, kanssajärjestäjiä ja apuna olleita opiskelijoita, jotka tekivät tästä tapahtumasta unohtumattoman”, kiittelevät tapahtuman päätoteuttajia edustavat KOSEKin toimitusjohtaja Timo Lahtinen ja Kokkolan kaupungin kehitysjohtaja Jonne Sandberg.


Järjestelyissä olivat tänä vuonna mukana: KOSEK, Kokkolan kaupunki, Centria-ammattikorkeakoulu, Geologian tutkimuskeskus, Kokkola Industrial Park, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius/Oulun yliopisto, KPedu, Luonnonvarakeskus, Visit Kokkola, Te-palvelut, Ely-keskus, Viexpo ja muu Team Finland-verkosto

Lisätietoja:
Nora Birkman Neunstedt
Kokkola Material Week Brand Manager, asiakasvastaava
Kokkolan kaupunki
nora.birkman.neunstedt@kokkola.fi
044 7809 091

 

Kokkola Material Week 2023