Hyppää sisältöön

Alihankintarekisteri

Alihankintarekisterit- sivulta löydät esimerkkejä lähialueilla meneillään olevista ja alihankkijoita etsivistä suurhankkeista, joiden toteutuksessa alueen yritykset voivat olla mukana.

Kaipaako yrityksesi tai investointihankkeesi alihankkijoita? Haluatko mukaan Alihankintarekisterit-sivulle?

Ota yhteyttä, niin kerromme sivuston mahdollisuuksista.

 

Sibanye-Stillwaterin Keliber-litiumhanke

Sibanye-Stillwaterin Keliber-litiumhankkeen tavoitteena on kehittää vastuullinen akkulaatuisen litiumhydroksidin tuotanto. Litiumhydroksidi on olennainen osa litiumioniakkuja.

Suomessa toimiva Keliber-litiumhanke sijaitsee strategisesti lähellä Euroopan kriittisiä ja kasvavia litiumhydroksidin loppukäyttäjien akkumarkkinoita.

Keliber-litiumhankkeen alihankintarekisteri 

 

Suurhanketoimisto.fi  ja SEMUKAS-hanke

Kaustisen seutukunnassa ja pohjoisen Keski-Suomen alueella ns. Sydänsuomessa -alueella useat suurhankkeet etenevät suunnittelusta toteutukseen. Kunkin hankkeen investointivaiheen arvo kohoaa kymmenistä jopa satoihin miljooniin euroihin ja ovat merkittävä voimavara alueen taloudelliselle kasvulle ja kestävälle kehitykselle.

Alueen keskeiset suurhankkeet, kuten Lestijärven tuulivoimahanke, Toholammin ja Halsuan tuulivoimahankkeet sekä Kaustisen litium-kaivoshanke, ovat jo pitkällä valmistelussa. Lisäksi alueella on käynnissä muita tietoliikenteen ja energia-alan projekteja, jotka kaikki yhdessä muodostavat alueen suurhankkeiden ytimen.

Vastatakseen alueen tarpeisiin, suurhanketoimisto.fi on toteutettu toimimaan digitaalisena palvelukokonaisuutena, joka yhdistää jäsenkunnat, projektiorganisaatiot ja yritykset. Suurhanketoimisto.fi -palveluportaali on suunniteltu toimimaan tiedonvälityskanavana, ja edistämään yhteistyötä ja mahdollistamaan osaamisen sekä resurssien tehokkaan hyödyntämisen suurhankkeissa.

Suurhanketoimisto.fi on saanut alkunsa “KASE Kasvuohjelma – yritysverkostojen ja -palveluiden kehittäminen” -hankkeesta ja laajenee nyt entistä kattavammaksi palveluksi SEMUKAS-hankkeen myötä. Hanketta rahoittavat Kaustisen seutukunnan ja Sydänsuomessa -alueiden jäsenkunnat, Witas, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius sekä Keski-Pohjanmaan Liitto.

Rekisteröidy mukaan Suurhanketoimistoon ja verkostoidu suurhanketoimijoiden sekä paikallisten yritysten kanssa osoitteessa suurhanketoimisto.fi