Yrityskehittäjä

Yrityskehittäjänä pääset tutustumaan ja tarjoamaan Kokkolanseudun Kehitys Oy:n (KOSEK) monipuolisia palveluita alueemme eri yrityksiin. Tehtävät käsittävät pääsääntöisesti aloittavien ja toimivien yritysten neuvontaa mm. talouteen, rahoitukseen, myyntiin, markkinointiin ja asiakashankintaan liittyen. Tehtävään kuuluu myös yritysten kontaktoimista ja tarpeiden kartoittamista. Lisäksi työhön kuuluu verkostoituminen eri info- ja koulutustilaisuuksissa sekä yhteistyö erilaisten hankkeiden kanssa.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen, tehokas ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja tulet erinomaisesti toimeen ihmisten ja eri sidosryhmien kanssa. Omaat hyvän paineensietokyvyn eikä hektinenkään tahti hätkäytä sinua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä verkostoitumistaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja ymmärrystä yritystoiminnasta ja eri yritysmuodoista. Lisäksi sinulla on kyky ja halu valmentaa ja sparrata yrittäjiä yritystoiminnan kehittämisessä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Ruotsin ja englannin kielen taito sekä IT-osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja tilaisuuden olla kehittämässä yrityskenttää elinvoimaisessa Kokkolassa!

Hakuaika tehtävään päättyy 25.10.2020 ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä työhakemus, CV ja mahdollinen palkkatoivomus osoitteeseen jasmin.isohanni@eezy.fi

 

Projektityöntekijä

Etsimme projektityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Kokkolanseudun Kehitys Oy:n (KOSEK) Future Cleantech Solutions -hankkeeseen. KOSEK toimii hankkeessa osatoteuttajana yhdessä Vaasan, Uumajan, Örnsköldsvikin ja Skellefteån kehitysorganisaatioiden kanssa. Hanke päättyy 31.12.2021.

Future Cleantech Solutions- hanke pyrkii edistämään cleantech-yritysten konkreettisia liiketoiminta- ja yhteistyömahdollisuuksia Merenkurkun alueella. Hankkeen tavoitteena on kehittää menetelmiä, jotka mahdollistavat käytännönläheisen liiketoimintatiedon leviämistä ja tukevat konkreettista rajat ylittävää yritysyhteistyötä sekä tukea uutta ja olemassa olevaa klusteriyhteistyötä toiminta-alueella. Hanke edistää aktiviteeteissaan myös tasa-arvon kehittymistä cleantech-sektorilla.

Projektityöntekijänä tulet toimimaan yhdessä projektipäällikön ja pohjoismaisen projektitiimin kanssa. Projektityöntekijän tehtäviin kuuluu erilaiset avustavat viestintä- ja hallintotehtävät kuten raportointi, sosiaalinen media ja dokumenttien hallinta. Projektin pääkieli on ruotsi.

Toivomme, että olet huolellinen, järjestelmällinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot sekä hallitset hyvin erilaiset IT-ohjelmat ja -alustat. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa ruotsin kielen kirjallista ja suullista osaamista. 

Katsomme hakijan eduksi kokemuksen vastaavista työtehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen projektin ja mahdollisuuden laajentaa omia verkostoja. Saat työskennellä yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa ja saat työhösi koko organisaation tuen.

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2021 saakka ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakuaika työtehtävään päättyy 25.10.2020. Lähetä työhakemuksesi, CV ja mahdollinen palkkatoive osoitteeseen jasmin.isohanni@eezy.fi