Projektipäällikkö BIOLIT -hankkeeseen

TYÖPAIKKAKUVAUS

Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK on Kokkolan kaupungin ja Perhon kunnan omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö. KOSEKin päätehtävät ovat yritysten elinkeinoneuvonta ja seudun kehittämistoiminta.

Toimenkuva

Nyt etsimme BIOLIT- hankkeeseemme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Biolit- hankkeen tavoitteena on bio- ja kiertotalouden innovaatioiden edistäminen Kokkolan alueella. Lisäksi halutaan selvittää akkukemikaalijalostustoiminnan alueelle sijoittumisen vaatimia tutkimus-, kehittämis-, ja investointipanostuksia. Hanke valmentaa alueen
yrityksiä bio- ja kiertotalouden liiketoimintaan ja edistää alueen yritysten verkostoitumista. Projektipäällikkö kontaktoi aktiivisesti yrityksiä alueella ja rakentaa osaamisverkostoa eri toimijoiden välille. Lisäksi projektipäällikkö vastaa Kokkola Material Weekin koordinoinnista.

Odotamme sinulta
Soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. tekniikan tai kemian alalta, sekä muutaman vuoden kokemusta työelämästä. Erityisesti arvostamme kokemusta suunnittelu- ja kehitysprojektien parissa toimimisesta. Olet tavoitteellinen ja suunnitelmallinen työskentelijä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä raportointivalmiuksia, sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan kasvavalle bio- ja kiertotalouden sekä akkuteollisuuden toimialalle. Tukenasi on KOSEKin asiantunteva ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää 31.12.2020 saakka.

Muut tiedot
Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anne Pesola, KOSEK puh 044 780 9097

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä VMP Groupin kanssa. Hae tehtävää 17.2.2019 mennessä lähettämällä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen kokkola@vmp.fi otsikolla "Projektipäällikkö"