Haetaan cleantech-asiantuntijaa Future Cleantech Solutions – hankkeelle

Future Cleantech Solutions – hanke on Suomen ja Ruotsin välinen yhteishanke, jonka päärahoittaja on EU:n Interreg Botnia Atlantica ohjelma. Hankkeeseen osallistuvat Suomesta Vaasa ja Kokkola, sekä Ruotsista Örnsköldsvik, Uumaja ja Skellefteå. Hankkeen tavoite on tunnistaa ja koota yhteen koko alueen cleantech-yrityksiä, ja verkostoimalla luoda alueen pk-yrityksistä kilpailukykyisiä konsortioita mm. suurhankkeiden tarpeisiin. Hanke on kolmevuotinen, eli kestää vuoden 2021 loppuun saakka. Hankkeen pääkoordinaattori on Uumaja.

Haemme Kokkolaan hankkeelle cleantech-asiantuntijaa

Edellytyksenä on soveltuva korkeakoulututkinto, sujuva suomen, ruotsin ja englannin kielen taito, cleantech-alan tuntemus ja kokemusta kansainvälisestä kaupasta ja/tai työskentelystä kansainvälisessä toiminnassa. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja, ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus hanke- ja projektityöskentelystä katsotaan eduksi. Hankkeen työskentely- ja raportointikieli on ruotsi mutta yrityskontakteissa ja työyhteisökielenä on suomi.

Lisätietoja hankkeesta antavat KOSEK Oy:n toimitusjohtaja Anne Pesola p. 044-7809097 tai anne.pesola@kosek.fi


ja VASEK Oy:n projektipäällikkö Mauritz Knuts, p. 050-306 8419 tai mauritz.knuts@vasek.fi.

Hakemukset tulee toimittaa perjantaihin 31.1.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen Kokkolanseudun Kehitys Oy, Ristirannankatu 1, 67100 Kokkola tai osoitteeseen info@kosek.fi. Kuoreen tai osoiteriville tunnus ”Projektityöntekijä FCS”.

Kokkolanseudun Kehitys Oy, KOSEK, on Kokkolan kaupungin ja Perhon kunnan omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö. Tuemme yritysten kehittämistä ja kasvua monipuolisesti. Tarjoamme maksutonta yrityskehittämispalvelua niin aloittaville, kasvaville kuin omistajanvaihdosta tai lopettamista harkitsevalle yritykselle. Hallinnoimme yritysten kehittämiseen liittyviä hankkeita ja myönnämme kuntarahoitusta vastaaviin hankkeisiin muille toimijoille. Tarjoamme näköalapaikan alueen kehittämiseen ja yrityskenttään.