Kokkolan ja Perhon seudun toimitilarekisteri

Kokkolan ja Perhon toimitilarekisteri tarjoaa ajantasaista tietoa alueen vapaista liike-, varasto-, toimisto- ja teollisuustiloista. Toimitilarekisteri kokoaa yhteen paikkaan alueemme kiinteistövälittäjien sekä myös yksityisten toimijoiden toimitilatarjonnan sekä alueen liike- ja teollisuustontit.

 

Rekisteri on ennen kaikkea tarkoitettu vapaita toimitiloja etsivien yritysten käyttöön, mutta myös muille toimijoille. Rekisteristä toimitiloja etsivä näkee tarjonnan nopeasti ja toisaalta tiloista ilmoittavat saavat tiedon vapaista tiloista helposti julkaistua. Etenkin rekisteri palvelee alueelle muuttavaa yritystä, joka tarvitsee apua tilahankinnassa eikä välttämättä tiedä alueella yleisesti tunnettuja tahoja, joilta tiloja voisi tiedustella.

 

Vapaita toimitiloja voi rekisteristä etsiä Kokkolan ja Perhon alueelta. Toimitilarekisterissä sekä alueen kiinteistövälittäjät että myös yksityiset henkilöt, yritykset ja muut organisaatiot voivat ilmoittaa vapaista toimitiloista. Mikäli sopivaa toimitilaa ei ole tarjolla juuri sillä hetkellä, toimitilarekisteriin voi myös ilmoittaa tilatarpeensa kohtaan etsitään. Palvelu on käyttäjille täysin maksuton.

 

Vapaita liike-, varasto-, toimisto- ja teollisuustiloja sekä tontteja voi rekisteristä hakea toimitilan tyypin mukaan (liike-, varasto, teollisuus- ja toimistotilaa ja tontit), ilmoituksen luokittelun (etsitään, myydään, vuokrataan), kunnan sekä toimitilan koon mukaan. Toimitiloja voi hakea joko yhden edellä mainitun määrittelyn perusteella tai useammalla eri määrittelyllä samanaikaisesti.

 

Tarkempia tietoja toimitilarekisteristä antaa viestintäkoordinaattori Johanna Haikola, puh. 044 7809 094 tai johanna.haikola(at)kosek.fi.

 

KOSEKin tietosuojaseloste >>>