19.5.2021

#ReittienKP: Peuran polku verkostoitumisvaellus 19.-22.5.2021

Tervetuloa mukaan Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa II-vaihe perinteiselle verkostoitumisvaellukselle.

Verkostoitumisvaelluksia järjestetään tänä vuonna kaksi erilaista.

Ensimmäinen vaellus suuntautuu Öjan 22 kilometrin mittaiselle Saaristoreitille ja vaellamme sen yöaikaan NAASTin Linda Boberg-Santalan opastuksella. Lähtö vaellukselle 15.5. klo 19 Öjan kyläkeskukselta, Öjantie 454, Kokkola, mistä saamme jokaiselle retkieväät omaan reppuun. Varustauduthan vaellukselle hyvillä tukevilla kengillä ja säänmukaisella vaatetuksella. Mukaan tarvitset myös repun ja otsalampun.

Toinen vaelluksemme suuntautuu Peuran polun 77 kilometrin mittaiselle runkoreitille 19.–22.5. Perhon Joutenhovista Reisjärvelle, jossa oppaanamme toimii Rauno Karhukorpi, Luontopalvelu Karhukorpi. Peuran polun runkoreitin kunnostustyöt valmistuvat kesän aikana ja nyt meillä on hyvä mahdollisuus porukalla tutustua reittiin, että osaamme jokainen paremmin kertoa reitistä asiakkaillemme. Jokaisella lähtijällä tulee olla omat vaellusvarusteet (rinkka, teltta ym.) sekä eväät. Varustelista sekä tarkempi lähtöaika, aikataulut ja vaellustahti sovitaan lähtijöiden kesken.

Peuran polun runkoreitin etapit:
Joutenhovi, Perho – Pikku-Syrjä – Sysilampi 10 km
Sysilampi – Jyrkkäniemi – Pitkälahti – Salamajärvi 10 km
Salamajärvi – Ahvenlampi – Valvatti – Lehtosenjärvi 17 km
Lehtosenjärvi – Jatkonjärvi – Pökkelöniemi – Valkeinen 12 km
Valkeinen – Ruutanlampi – Iso-Vänttäläinen – Lummelampi – Raatejärvi – Koukkunen – Kuivajärvi 15 km
Kuivajärvi – Kirves-Heikki – Ahveroinen – Saarijärvi – Mustanjärvi – Petäjämäki, Reisjärvi 13 km

Ilmoittautumiset sekä erityisruokavaliot mari.keiski@kosek.fi 11.5. mennessä. Osallistujamäärä on rajoitettu. Verkostoitumisvaellukset ovat maksuttomia, mutta peruuttamattomista poisjäänneistä perimme 50 €.

Tulethan verkostoitumisvaelluksille vain täysin terveenä sekä niin, että et ole ollut ulkomailla viimeiseen kahteen viikkoon. Kiitos!


Päivä19.5.2021 - 22.5.2021