3.12.2020

#ReittienKP: Kaamosmatkailu ja yrittäjän jaksaminen

Miten hyödynnämme pimeän vuodenajan matkailussa?

Tervetuloa mukaan Kpedu Perhon luontolinjan ja Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa II-vaihe -hankkeen yhteiseen kaamosmatkailu iltaan. Illan aikana koemme yhdessä erämaan pimeyden, tähtitaivaan sekä luonnonrauhan ja hiljaisuuden. Vaellamme otsalamppujen kanssa metsän siimeksessä, kuuntelemme tuulen huminaa ja nautimme nuotion loimusta. Yrittäjän jaksaminen on monesti koetuksella ja välillä on vapauttavaa painua luonnon syleilyyn virkistämään kehoa ja mieltä. Tule mukaan rauhoittumaan illan ja yön pimeyteen nauttien luontokokemuksen myönteisistä vaikutuksista, verkostoitumisen voimasta ja Valvatin saunan lempeistä löylyistä.

Herkuttelemme avotulella valmistetulla ruokaelämyksellä ja ideoimme yhdessä, miten hyödynnämme pimeän vuodenajan matkailussa illan aikana saavutettujen kokemusten pohjalta. Yön vietämme ulkona tähtitaivaan alla erilaisia talvimajoitteita kokeillen tai vaihtoehtoisesti Valvatin autiotuvalla.
Kokoonnumme Kpedu Perhon toimipisteelle torstaina 3.12. klo 15 mistä yhteiskuljetus Valvatin autiotuvalle Salamajärven erämaahan. Paluu Perhoon perjantaina 4.12. klo 9 aamupalalle. Mahdollisuus saapua myös omalla autolla ja osallistua vain iltaohjelmaan.

Mukaan tarvitset lämpimän ulkoiluun sopivan vaatetuksen, otsalampun, lämpimät vaatekerrokset yöpymiseen, lämpimän makuupussin, uimapuvun ja pyyhkeen sekä iloisen seikkailumielen. Koululta löytyy muutama makuupussi. Ilmoita jos haluat lainata makuupussin koululta.

Ilmoittautumiset mari.keiski@kosek.fi 26.11. mennessä. Tapahtuma on maksuton, mutta perimme 65 € sakkomaksun 26.11. jälkeen tulleista peruutuksista.

Tule mukaan kokemaan valosaasteettoman erämaan taikaa!

Terveisin,
Mari ja Matti


Päivä3.12.2020 - 4.12.2020
PaikkaKpedu Perhon toimipiste Perho
JärjestäjäKOSEK, #ReittienKP