30.3.2020 13 - 15

Yrityksille suunnatut rahoitusinstrumentit COVID-19- epidemian aikana -webinaari

maanantaina 30.3. klo 13 - 15

- Business Finlandin rahoitus liiketoiminnan häiriötilanteissa. Kenelle rahoitus on suunnattu ja kuinka sitä haetaan?
- Kuinka ELY-keskus tukee yrityksiä vallitsevassa tilanteessa?
Asiantuntijoina Senior Director Kari Komulainen, Business Finland ja yritystutkija Jukka Keinänen, ELY-keskus
Webinaari on vuorovaikutteinen, eli voit esittää kysymyksiä asiantuntijoille, jotka vastaavat niihin webinaarin aikana. Webinaari tallennetaan, ja tallenne jaetaan ilmoittautujille. Mukaan mahtuu 100 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Mukana webinaarissa myös KOSEKin yrityskehittäjät Sabina Storbacka, Pekka Pohjola ja moderaattorina Reija Harlamow Future Cleantech Solutions hankkeesta.

Rekisteröidy webinaariin ennakkoon alla olevan linkin kautta!

----------------------------
Miten mukaan webinaariin?

Webinaareihimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa Zoom-webinaarialustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella. Webinaari on vuorovaikutteinen, eli voit esittää kysymyksiä asiantuntijoille Zoom-alustan Q & A osiossa. Asiantuntijat vastaavat niihin webinaarin aikana.

Ilmoittaudu mukaan linkin kautta, ja saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan webinaariin. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Webinaari on suomenkielinen, mutta voit tarvittaessa esittää kysymyksesi myös suomeksi tai englanniksi.

Webinaarit tallennetaan ja tallenne lähetetään sähköpostilla kaikille ilmoittautuneille mahdollisimman pian tilaisuuden jälkeen. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et ehtisi liveen paikalle.

Webinaarin Zoom-alustan käytön mahdollistaa Future Cleantech Solutions (FCS) hanke. FCS-projektiyhteistyö on Interreg Botnia-Atlantica ohjelman päärahoittamaa ja mahdollistaa hankeohjelman mukaisesti eri digitaalisten tiedonvälitysalustojen testauksen.


Päivä30.3.2020
Kello13 - 15
Avaa linkkiRekisteröidy etukäteen täällä!