3.4.2020

#ReittienKP: Nyt otetaan suosittelumarkkinointi haltuun etävalmennuksena webinaareissa!

TripAdvisor, TripAdvisor For experts ja TripAdvisor Experience - webinaari 27.3. klo 9-12.30, sekä Google My Business ja Analytics -webinaari 3.4. klo 9-12.30

Tiesitkö, että yli 90 % asiakkaista luottaa toisen asiakkaan kertomaan ja valitsee matkakohteensa suositusten mukaan?
Osaatko matkailualan yrittäjänä ottaa kaiken hyödyn irti TripAdvisorista ja Google My Busineksesta? Nyt on mahdollisuus lisätä osaamista suosittelumarkkinoinnin ja matkailuammattilaisen ohjauksessa!

Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa II -hanke järjestää suosittelumarkkinoinnin valmennukset webinaareina 27.3. sekä 3.4. Ensimmäisessä webinaarissa 27.3. pääosassa on TripAdvisor, mutta läpi käydään myös TripAdvisor For Experts ja TripaAdvisor Experience. Toisessa webinaarissa 3.4. otetaan haltuun Google My Business ja Analytics.

Että voit liittyä webinaariin, käytössäsi pitää olla vähintään verkossa oleva tietokone ja mielellään myös mikki ja kuulokkeet kunnossa, jotta saadaan vuorovaikutusta aikaiseksi.

TripAdvisor.com on maailman suurin kansainvälinen matkailusivusto, jonka kirjautuneet jäsenet voivat lähettää kuvia tai kirjoittaa matka-arvosteluja ja - arviointeja matkakohteista, hotelleista ja ravintoloista ympäri maailman. Sivustolta löytyy yli 600 miljoonaa matkailijoiden laatimaa puolueetonta arvostelua.

Google My Business on maksuton työkalu, jonka avulla voit hallita yrityksesi näkyvyyttä Googlessa, kuten Mapsissa ja Google-haussa. Jos yrityksesi palvelee asiakkaita tietyssä sijainnissa tai jos palvelet asiakkaita tietyllä alueella, Google My Business voi auttaa ihmisiä löytämään yrityksesi. Käyttäjät pitävät Googlessa tietonsa vahvistaneita yrityksiä kaksi kertaa todennäköisemmin hyvämaineisina kuin muita yrityksiä.

Kouluttajana toimii Rovaniemeläinen VisitFinland Akatemiavalmentaja ja matkailun suosittelumarkkinoinnin asiantuntija Kirsi Mikkola.

Ilmoittautumiset mari.keiski@kosek.fi 25.3. klo 12 mennessä. Valmennus on maksuton.


Päivä3.4.2020