30.1.2020 12-16

Toimiiko sun digi myös kansainvälisesti?

Neljä workshopia eri teemoilla
9.1. | 16.1. | 23.1. | 30.1. Kokkola

Toimiiko verkkosivut? Siis ihan oikeasti? Käykö siellä ketään? Jos käy niin tiedätkö, mitä sivuilta haetaan? Näytkö Googlessa muutoinkin kuin vain jos sinne kirjoittaa firman nimen? Tuleeko somekanavista siirtymisiä nettisivuille? Se, joka seikkailee yrityksen eri kanavissa, on aika hyvä liidi. Mitä, jos saisit sen kiinni ja voisit kysyä, kuinka voin palvella?

Heti vuoden 2020 alkuun pidetään neljän workshopin kokonaisuus, missä paneudutaan digimarkkinointiin, Googleen ja someen sekä läpileikkaavana teemana siihen, miten nämä kaikki toimivat myös kansainvälisesti. Miksi tehdä digimarkkinointia vain Suomessa, kun sen voi skaalata myös muille markkinoille?

Ensimmäisessä päivässä 9.1. erityisenä painopistealueena on verkkosivujen toimivuus kansainvälisesti. Koulutuspäivän aikana käymme läpi ne elementit, mitkä ovat tehokkaan verkkosivuston taustalla.

Toisessa päivässä 16.1. paneudutaan hakukoneoptimoinnin teemaan ja kuinka sitä kautta voi kasvattaa näkyvyyttä. Tämän koulutuspäivän sisällössä käydään läpi hakukoneoptimoinnin perusteet; tekninen hakukoneoptimointi, sisältömarkkinointi ja linkitykset. Koulutuksesta annetaan kotitehtäviä tehtäväksi hakukoneoptimoinnin jälkimmäistä koulutusta (30.1.) varten.

Kolmannessa päivässä 23.1. rakennetaan somestrategiaa. Päivän aikana käydään läpi seuraavat somestrategian osa-alueet; päämäärä ja tavoitteet, kohderyhmien määrittely, kanavien valinta, sisällöt ja jakelu sekä mittaus, raportointi ja kehittäminen.

Neljännessä päivässä 30.1. paneudutaan taas hakukoneoptimointiin ja mennään syvemmälle aiheeseen. Oletuksena on, että osallistujilla on aikaisemman koulutuksen tarjoamat perustiedot hallussa sekä kotitehtävät läpikäytyinä, mutta osallistua voi myös ainoastaan tähänkin päivään. Syventävän workshopin teemoina on Google Analytics ja Google Search Console hakukoneoptimoinnissa, käyttäjäkokemuksen rooli hakukoneoptimoinnissa sekä Best practices hakukoneoptimoinnin jatkamiseen.


Tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta vaativat ilmoittautumisen. Ilmoittautumiset voi tehdä tämän linkin kautta: http://bit.ly/Widenkevät2020

9.1. Verkkosivujen toimivuus kansainvälisesti, viimeinen ilmoittautumispäivä on 7.1.2020

16.1. Kuinka hakukoneoptimoinnin kautta voi kasvattaa näkyvyyttä, viimeinen ilmoittautumispäivä on 13.1.2020

23.1. Somestrategia, viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.1.2020

30.1. Hakukoneoptimointi, mennään syvemmälle aiheeseen, viimeinen ilmoittautumispäivä on 27.1.2020

Lisätietoja kasvuohjelmasta antaa:

Maarit Mäkelä
Projektipäällikkö, viennin kehittäjä
050 3737 044
maarit.makela@viexpo.fi
www.viexpo.fi/widen


Päivä30.1.2020
Kello12-16
PaikkaPort Tower, Satamatie 330 Kokkola
JärjestäjäViexpo
Avaa linkkiIlmoittaudu mukaan!