4.12.2019 8.30–10.30

Osaamista tulevaisuuteen – kutsu jatkuvan oppimisen roadshow’lle Kokkolaan

Vaasan yliopisto käynnistää marraskuussa Jatkuvan oppimisen roadshow’n, joka vierailee viidellä eri paikkakunnalla: Vaasassa, Seinäjoella, Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa ja Kokkolassa.

Mitä osaamista sinun organisaatiossasi tarvitaan? Miten osaamista voisi parhaiten hankkia? Nopeasti muuttuva toimintaympäristö haastaa jatkuvaan oppimiseen eli osaamisen päivittämiseen ja laajentamiseen työn ohessa. Tule verkostoitumaan ja kuuntelemaan, miten jatkuvan oppimisen mahdollisuudet voisivat hyödyttää juuri sinua ja omaa organisaatiotasi. Jatkuvan oppimisen roadshow’n järjestää Vaasan yliopiston Levón-instituutti yhteistyökumppaneiden kanssa.

Roadshow’lla kuulet asiantuntijoiden puheenvuorot jatkuvasta oppimisesta ja päivän teemasta. Lisäksi kuulet kokemuksia jatkuvan oppimisen tuomista uusista oivalluksista ja mahdollisuuksista. Sinulla on myös mahdollisuus verkostoitumiseen ja keskusteluun asiantuntijoiden ja muiden osallistujien kanssa. Tilaisuudet ovat avoimia ja ilmaisia kaikille, toivotamme sinut oikein lämpimästi tervetulleeksi. Tarjoamme jokaisen tilaisuuden aluksi aamupalakahvit.

Kokkolassa tilaisuus järjestetään 4.12.2019 klo 8.30–10.30. Kokkolassa teemana on talous. Yhteistyökumppanina Kosek ja puhujana toiminnanjohtaja Anne Pesola. Tilaisuus järjestetään osoitteessa Ristirannankatu 1, Kokkola (kokoustila Aavan, Yritystalo Evald).


Päivä4.12.2019
Kello8.30–10.30
PaikkaYritystalo Evald, Ristirannankatu 1 Kokkola
JärjestäjäVaasan yliopisto
Avaa linkkiIlmoittaudu mukaan!