22.10.2019 17-

Palautetaidoista menestystekijä -koulutus

Kokkolan Nuorkauppakamari yhdessä Kosekin kanssa järjestää Palautetaidoista menestystekijä -koulutuksen.

Koulutus järjestetään keskiviikkona 22.10. klo 17.00 alkaen Yritystalo Ewaldissa (os. Ristirannankatu 1, 67100 Kokkola).

Koulutuksen hinta on 35 €/henkilö (maksu peritään tapahtumassa). Kokkolan Nuorkauppakamarin jäsenille, koejäsenille, senaattoreille ja kunniajäsenille koulutus on maksuton.

Koulutukseen voit ilmoittautua tämän linkin kautta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNnz8efa1ZItM5NqnXgEIzgGHClGj9hW4G1g1AQAMYmdCZEA/viewform
Ilmoittauduthan viimeistään 21.10.

Palautteen antamisen valmennuksen tarkoituksena on ymmärtää positiivisen ja kehittävän palautteen merkitys ja saada perusteet haltuun palautteen antamisesta. Valmennuksessa keskitytään sanalliseen palautteeseen, joka liittyy yksilöiden toimintatapoihin, persoonaan ja käyttäytymiseen. Koulutus sisältää käytännön harjoittelua.

Koulutus soveltuu työelämässä esimiestehtävissä tai kouluttajina työskenteleville, järjestöissä johtotehtävissä tai projektipäällikkönä vaikuttaville sekä kaikille omien palautetaitojen kehittämisestä kiinnostuneille.

Kouluttajana tomii Juha Herrainsilta, jolla on 15 vuoden kokemus vakuutus- ja pankkialalta myynnin ja asiakaspalvelun johtamis-, valmennus-, koulutus- ja myyntitehtävistä. Juha työskentelee myyntijohtajana vakuutusyhtiö Fenniassa Häme-Pirkanmaan alueella ja vastaa yrittäjäpalveluiden myynnistä.

Päätyönsä lisäksi Juha valmentaa yrityksiä palautetaidoissa tavoitteenaan edistää tuloksiin tähtääviä sankaritarinoita. Juha on positiivisen vuorovaikutuksen puolesta puhuja. Aktiivisena nuorkauppakamarilaisena Juha on toiminut myös Tammerkosken Nuorkauppakamarin puheenjohtajana 2018 ja vuonna 2019 Juha on aluekoulutuspäällikkönä nuorkauppakamareiden C-alueella. Vuodelle 2020 hän on ehdolla Suomen Nuorkauppakamareiden kehitysjohtajaksi, vastuualueena koulutus.

Lisätietoja Palautesankarista www.palautesankari.fi ja Facebook.com/palautesankari


Päivä22.10.2019
Kello17-
PaikkaYritystalo Evald, Ristirannankatu 1 Kokkola
Avaa linkkiIlmoittaudu mukaan!