9.4.2019 14-17

B2I - Gates open / Portit auki!

B2I - Gates open / Portit auki! -verkostoitumistilaisuus yhdistää yrittäjät ja teollisuuden

B2I on Kokkolan Suurteollisuusalueen (KIP) yrityksille ja paikallisille yrittäjille suunnattu verkostoitumistilaisuus. Tilaisuus järjestetään tiistaina 9.4. klo 14-17 Kokkola Industrial Parkin alueella sijaitsevassa ravintola KIPPIssä (os. Mikontie 11).

Verkostoitumistilaisuudessa yrittäjät ja KIP:n yritysten edustajat kohtaavat 10 minuutin pikatreffeillä. Kahdenkeskiset tapaamiset sovitaan ennakkoon Brella -verkostoitumisjärjestelmässä.

1. Kirjaudu ja ilmoittaudu tapahtumaan

Luo itsellesi Brella -tunnus ja kirjaudu tapahtumaan sisälle tapahtumakoodilla gatesopen19 TAI kirjaudu sisään LinkedIn- / Facebook- / Google -tunnuksillasi. Avaa Brella selaimessa menemällä osoitteeseen: https://next.brella.io/auth. Voit vaihtoehtoisesti käyttää App Storesta / Google Play Storesta ladattavia mobiilisovelluksia.

2. Kerro itsestäsi

Jokaisen tapahtumaan osallistuvan ja Brellaa käyttävän tulisi kirjoittaa itsestään lyhyt esittely (pitch) ja valita etsin-/tarjoan -kategoriat tarpeidensa ja osaamisensa mukaan. Brellan algoritmi yhdistää relevanteimmat profiilit ja näin yhteensopivat ihmiset löytävät helposti toisensa.

3. Selaa osallistujia

Selaa osallistujia Brellan web-/mobiilisovelluksessa.

4. Ehdota tapaamista

Kun löydät mielenkiintoisen henkilön, ehdota hänelle tapaamista!


Tervetuloa mukaan verkostoitumaan!


Päivä9.4.2019
Kello14-17
PaikkaRavintola KIPPIssä (os. Mikontie 11). Kokkola