20.9.2018 9.30 - 15.30

Kolsterin IPR-päivä KOSEKilla

Oletko tullut ajatelleeksi, että tavaramerkki voi olla yrityksesi arvokkain omaisuus? Oikeanlainen tavaramerkkien suojausstrategia kasvattaa yrityksen arvoa ja edesauttaa liiketoimintaa.

Tule hakemaan Kolsterin ja KOSEKin yhteisestä aamiais-infosta bisneslähtöistä tietoa tavaramerkeistä! Aamiaisen jatkona tavaramerkki- ja patenttiklinikat, joihin voit varata henkilökohtaisen neuvonta- ja sparrausajan ja keskustella yrityksesi brändin suojauksesta ja muista immateriaalioikeuksista oman liiketoimintasi lähtökohdista.

IPR-asiantuntijayritys Kolster Oy Ab:n patenttiasiamies Håkan Niemi tarjoaa läpileikkauksen yksinoikeuksista ja niiden merkityksestä yritykselle. Tavaramerkki- ja malliasiantuntija Heli Hietamies kertoo vuorostaan puheenvuorossaan käytännönläheisesti, miksi tavaramerkkisuojaus kannattaa ja mitä käytännön näkökulmia ja strategisia valintoja tavaramerkkeihin liittyy.

Ohjelma:
9.30 Tervetuloa tilaisuuteen, aamiaista tarjolla
9.40 - 10.40 ”Mitä yrityksen tulisi tietää IPR:stä” / Eurooppapatenttiasiamies Håkan Niemi
10.45 - 11.15 ”Tavaramerkki ja sen mahdollisuudet” / lakimies, tavaramerkki- ja malliasiantuntija
Heli Hietamies
11.15 Lounastauko (omakustanteinen)

12.15. – 15.30 IPR-klinikat (30 min aika/ yritys). Varaa aika etukäteen tavaramerkki- tai patenttiklinikkaan. Paikalla Kolsterin kaksi asiantuntijaa. Ajanvaraus sähköpostitse: johanna.haukilahti@kolster.fi.Tilaisuus on maksuton, tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://response.questback.com/sekeskosek/omk1ditbjy


Päivä20.9.2018
Kello9.30 - 15.30
PaikkaYritystalo Evald, Ristirannankatu 1 Kokkola
JärjestäjäKOSEK / Kolster Oy
Avaa linkkiIlmoittaudu mukaan!