17.4.2018 13-16

B2I - Gates open/Portit auki! Uusi verkostoitumistapahtuma yhdistää yrittäjät ja teollisuuden

B2I - Gates open / Portit auki! on uudenlainen suurteollisuusalueelle ja paikallisille yrittäjille suunnattu verkostoitumistapahtuma.

Tapahtuma järjestetään tiistaina 17.4. klo 13 alkaen Port Towerissa, joka tunnetaan Kokkola Industrial Parkin (KIP) maamerkkinä.

Tule – tapaa – tarjoa!

Verkostoitumistapahtumassa yrittäjät pääsevät 10 minuutin pikatreffeille suurteollisuusalueen yritysten edustajien kanssa. Yrittäjät voivat kertoa pikatreffeillä tuotteistaan ja palveluistaan sekä luoda uusia kontakteja. Kahdenkeskiset tapaamiset voit sopia itse vapaasti Brella-järjestelmän kautta.

B2I – Business to Industry

KIP:n alueelta mukaan on kutsuttu erityisesti IT-asiantuntijoita, kunnossapitopäälliköitä, ostajia, kehityspäälliköitä, markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoita sekä liikelahjahankinnoista vastaavia henkilöitä. Kiinnostuneiden yritysten kannattaa olla ajoissa mukana ilmoittautumassa, sillä tapahtuma kestää vain yhden iltapäivän ja tapaamisten määrä on rajallinen.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kokkola Industrial Park, Kokkolan Yrittäjät ry, Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry, KOSEK ja Fennia.

Tapahtumaan ilmoittautuminen ja tapaamisten sopiminen

Muutaman viikon kuluttua Gates open / Portit auki! -tapahtuma on vihdoin jo täällä! Nyt on sinun mahdollisuutesi löytää arvokkaita kontakteja Brella -verkostoitumistyökalulla. Ohjelman avulla voit selata muita tapahtuman osallistujia ja mielenkiintoisimpien kohdalla ehdottaa tapaamista.

1. Kirjaudu ja ilmoittaudu tapahtumaan
Luo itsellesi Brella -tunnus ja kirjaudu tapahtumaan sisälle tapahtumakoodilla gatesopen18. TAI kirjaudu sisään LinkedIn- tai Facebook -profiilillasi. Avaa Brella selaimessa klikkaamalla tätä linkkiä: https://app.brella.io/gatesopen18?locale=fi
Voit vaihtoehtoisesti käyttää App Storesta / Google Play Storesta ladattavia mobiilisovelluksia.

2. Kerro itsestäsi
Jokaisen tapahtumaan osallistuvan ja Brellaa käyttävän tulisi kirjoittaa itsestään lyhyt esittely ja valita etsin-/tarjoan -kategoriat tarpeidensa ja osaamisensa mukaan. Brellan algoritmi yhdistää relevanteimmat profiilit ja näin yhteensopivat ihmiset löytävät helposti toisensa.

3. Selaa osallistujia
Selaa osallistujia Brellan web-/mobiilisovelluksessa.

4. Ehdota tapaamista
Kun löydät mielenkiintoisen henkilön, ehdota hänelle tapaamista!


Lisätietoja:
Johanna Hylkilä
markkinointipäällikkö
KIP – Kokkola Industrial Park /
Kokkolan suurteollisuusalue
p. +358 10 505 9526


Päivä17.4.2018
Kello13-16
PaikkaPort Tower, Satamatie 330 Kokkola
JärjestäjäKokkola Industrial Park, Kokkolan Yrittäjät ry, Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry, KOSEK ja Fennia.
YhteyshenkilöJohanna Hylkilä