1.2.2018 8-12

Pohjanmaan Kasvupolku® 2018: Kasvupaja Kokkola

Tule sytyttämään kasvun kipinäsi tai viemään kasvusi uudelle tasolle Pohjanmaan Kasvupolun starttitapahtumaan Kokkolaan!

Kasvupaja on samalla lähtölaukaus Pohjanmaan Kasvupolulle 2018. Paikalla on asiantuntijoita, joiden kanssa pääset käymään keskusteluja ja vaihtamaan näkökulmia yrityksesi kehittämiseen liittyen kasvun ja kansainvälistymisen työpajoissa.

Tilaisuus jäsjestetään torstaina 1.2.2018 klo 8-12 Kokkolan kaupungintalon Kokkolasalissa. Ilmoittaudu mukaan tästä: https://www.lyyti.fi/reg/Kasvu_Open_kiertue_2018_6945

Tänä vuonna entistä suurempi joukko yrityksiä saa maksutonta sparrausta omiin kasvusuunnitelmiinsa! Pohjanmaan Kasvupolku starttaa kaikille avoimilla Kasvupajoilla. Tule mukaan ja saa konkreettista apua kasvusuunnitelmanne kehittämiseen!

Kasvupajojen jälkeen Kasvupolulle mukaan hakeneiden joukosta valitaan 15 yritystä, jotka saavat kahden päivän ajan maksutonta sparrausta Suomen liike-elämän asiantuntijoilta.

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu. Se on kansanliike, joka tuo kasvun kaikkien ulottuville. Se valjastaa maan parhaat asiantuntijat, näkemyksellisimmät sijoittajat ja kokeneimmat yrittäjät pohtimaan juuri sinun yrityksesi kasvun mahdollisuuksia – maksutta.


Päivä1.2.2018
Kello8-12
PaikkaKokkola-sali, Kokkolan kaupungintalo, Kauppatori 5 Kokkola
JärjestäjäKOSEK, KasvuOpen
YhteyshenkilöReijo Kinnunen
Puhelin044-7809240
Sähköpostireijo.kinnunen@kosek.fi
Avaa linkkiIlmoittaudu mukaan!


Avaa liite