5.9.2017 12-16

Yrittäjä, uskalla tavoitella tuntematonta!

Puhujina Suomen ainoa ammattimainen löytöretkeilijä Pata Degerman sekä Aalto-yliopiston yli-innovaatioaktivisti Anssi Tuulenmäki

Anssi Tuulenmäen "Lupa toimia eri tavalla"- teokseen pohjautuva puheenvuoro tuo esille tapoja nähdä omaa toimintaympäristöään uudessa valossa. Anssi korostaa kokeilemalla ja kokemalla kehittämistä, sekä strategisten innovaatioiden tärkeyttä.

Patrick "Pata" Degerman on mies, joka on osallistunut useille retkikunnille ja löytöretkille kymmenissä maissa kaikilla mantereilla. Löytöretkiä ja organisaatioiden projekteja voi monin tavoin verrata toisiinsa. Molemmissa joudutaan kohtaamaan tuntemattomia asioita, jolloin tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan uusia toimintatapoja ja luovaa ajattelua.
Konkreettisen ja hauskasti kerrottujen esimerkkien avulla kuulijat pääsevät näkemään mahdollisuuksia erilaisille toiminta- ja ajattelumalleille.

KOSEKin ja KOHTAAMO 2.0-projektin järjestämän iltapäiväseminaarin aikana saat vinkkejä, miten hyvät ja loistavatkin ajatukset saisi muutettua toiminnaksi

TERVETULOA MUKAAN!

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittauduthan ke 30.8 mennessä.

Paikkana Kokkola-sali

Ilmoittaudu mukaan: https://response.questback.com/sekeskosek/og6rgp5jo3


Päivä5.9.2017
Kello12-16
PaikkaKokkola-sali, Kokkolan kaupungintalo, Kauppatori 5 Kokkola
JärjestäjäKOSEK ja Kohtaamo 2.0 -hanke