18.9.2017

Metallintyöstöalan messut EMO ja vierailu terästehtaassa

Haluatko olla ensimmäisten joukossa tutustumassa uusimpiin tuotantoteknologisiin innovaatioihin?

Metallintyöstöalan messut EMO ja vierailu terästehtaassa (se nedan på svenska)

Haluatko olla ensimmäisten joukossa tutustumassa uusimpiin tuotantoteknologisiin innovaatioihin? Haluatko kartoittaa kansainvälistä kilpailutilannetta toimialallasi? Haluatko myös tutustua yhteen Euroopan suurimmista teräs- ja teknologiakonserneista? Lähde silloin mukaan Hannoveriin 18.-20.9.2017!

Matkan aikana vierailemme maailman johtavilla metallintyöstöalan messuilla EMO Hannoverissa sekä osallistumme tehdaskiertoajeluun Euroopan suurimmista teräs- ja teknologiakonsernista Salzgitterissä. Tehdaskierroksen aikana saamme nähdä teräksen tuotantoprosessin aina raakaraudan valmistuksesta puolivalmisteiden ja lopputuotteiden valmistukseen.

Salzgitter AG:llä on 25 000 työntekijää, 7 miljoonan tonnin raakateräskapasiteetti ja liikevaihto n. 9 mrd. euroa. Pääosa tuotantopaikoista sijaitsee Hannoverin kaakkoispuolella. Tehtaissa valmistetaan mm. seuraavia tuotteita: palkit, raskaslevy, nauhalevy, ohutlevy. Käytettäviä valmistusmenetelmiä ovat kuumavalssaus, kylmävalssaus, kuumasinkitys, sähkösinkitys ja emalointi. Konsernin Mannesman -osa on maailman suurin hitsattujen putkien valmistaja.

EMO Hannover -messut järjestetään joka neljäs vuosi ja vuonna 2013 näytteilleasettajia oli yli 2100 ja vierailijoita 143 000 yli 110 maasta. Yli 60 % näytteilleasettajista oli kansainvälisiä ja messut ovatkin alan kansainvälisin messutapahtuma. Valmistajat ovat jo pitkään sopeuttaneet tuotantosyklinsä EMO-messujen mukaan, joten täällä esitellään enemmän innovaatioita kuin muilla messuilla.

”Connecting systems for intelligent production” on messujen tunnuslause ja tapahtuman painopisteenä ovat digitalisointi ja teollinen Internet (teollisuus 4.0).

Näyttelykategoriat:
• Työstökoneet
• Additiivinen valmistus
• Muut koneet ja laitteet
• Tarkkuustyökalut
• Osat, komponentit, tarvikkeet
• Ohjelmistot, tuotanto- ja prosessiautomaatio
• Mittaustekniikka ja laadunvarmistus
• PalvelutIlmoittaudu mahdollisimman nopeasti, viimeistään 16.6.2017 mennessä.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset ja lisätietoa:
Kajsa Emmerich, kajsa.emmerich(at)viexpo.fi,puh. 050 3092 810


Päivä18.9.2017 - 20.9.2017
JärjestäjäViexpo