KOSEK palvelee yrityksiä myös poikkeustilan aikana

 

 

Me KOSEKilla ymmärrämme, että yhteiskunnan ja yritysmaailman tulee pyöriä epidemiankin aikana tai juuri sen johdosta. Pyrimme omalla toiminnallamme olemaan avuksi tässäkin ajassa.

Palvelumme toimii normaalisti. Hallituksen maanantaina 16.3. tekemän linjauksen mukaisesti asiantuntijapalvelut, kuten myös KOSEKin palvelut on 18.3. alkaen toteutettu etäyhteyksin.

KOSEKin asiantuntijat ja yrityskehittäjät palvelevat yrityksiä puhelimitse, sähköpostilla tai Teams-videoneuvottelupalaverissa. Meille voit soittaa yrityksen kaikissa tilanteissa numeroon 06 824 3400. Halutessasi voit myös lähettää sähköpostia koronatilanteeseen liittyen osoitteeseemme korona@kosek.fi. Yrityskehittäjämme seuraavat sitä ja vastaavat kysymyksiinne. Henkilökohtaiset osoitteemme toimivat myös kuten aiemmin.

- Poikkeuksellinen tilanne aiheuttaa yrityksissä monenlaisia kysymyksiä ja autamme mielellämme etsimään vastauksia. Otamme parhaillaan aktiivisesti yhteyttä alueemme yrittäjiin, mutta muistathan että voit aina olla yrityskehittäjiimme yhteydessä missä tahansa yritystoimintaasi liittyvässä asiassa. Erityisesti nyt poikkeustilanteen aikana. Yrityskehittäjien yhteystiedot löydät täältä >>> 

- Olemme myös koonneet eri viranomaisten tiedotteita ja päivitämme sivua jatkuvasti tarpeen mukaan.

- Henkilökohtaisen neuvonnan lisäksi järjestämme nyt uutena palveluna Korona-tilanteen herättämiin kysymyksiin liittyen vuorovaikutteisia webinaareja, joissa saat tietoa ja voit kysyä asiantuntijoilta:

1. Konkreettisia vinkkejä talouden hallintaan -webinaari, torstaina 26.3.2020 klo 13 – 15

2. Yrityksille suunnatut rahoitusinstrumentit COVID-19- epidemian aikana, maanantaina 30.3. klo 13 -15

3. COVID-19- aiheuttamat sopimusrikkomukset ja uudet sopimusehdot, tiistaina 31.3. klo 13 – 15

 

- Valmistelemme parhaillaan kyselyä Kokkolan ja Perhon alueen yrityksille koronatilanteen aiheuttamista vaikutuksista yritystoimintaan, tarvittaessa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Keräämme näin tietoa alueemme päättäjien hyödynnettäväksi päätöksenteossa.

Älä jää yksin, olkaamme yhteydessä!