24.11.2020

Ideanappi – testauta yritysideasi uusyritysneuvojalla!

Onko sinulla hyvä liikeidea - testauta se KOSEKin yrityskehittäjällä! Liikeidea voi perustua arkisiin asioihin, joihin tuotteesi tai palvelusi tarjoavat ratkaisun.

Jos sinulla on idea tai yrittäjyysajatus mielessäsi, lähetä ideasi rohkeasti meille Ideanappi-palvelun kautta. Yrityskehittäjä antaa sinulle sähköpostitse nopean arvion ideastasi ja ohjeet etenemiseksi.

Ideanappi löytyy osoitteista www.kosek.fi ja www.ideanappi.fi. Paina siellä olevaa Ideanappia, kuvaile ideasi, ja lähetä. Otamme sinuun yhteyttä.

Yrityskehittäjämme vastaavat Ideanapin kautta lähetettyihin ideoihin arkisin klo 8.30-16 luottamuksellisesti ja maksutta.

- Ideanappi on hyvä matalan kynnyksen työkalu yrittäjyyttä harkitseville ja liikeideaa mielessään pyörittäville. Idean voi helposti testauttaa verkossa Ideanapin kautta, kertoo KOSEKin uusyritysneuvoja ja yrityskehittäjä Sami Viljanen.

Ideanappi on Suomen paras työkalu yrittäjyyden edistämiseen

Uusyrityskeskusten Ideanappi on yltänyt kansalliseen voittoon EU:n yrittäjyyden edistämisen kilpailussa (European Enterprise Promotion Awards). Ideanappi voitti Suomen tasolla “Promoting the Entrepreneurial Spirit”-kategorian ja on nyt mukana kilpailemassa kategorian voitosta Euroopan tasolla.

Ideanappi (www.ideanappi.fi) on digitaalinen työkalu, joka madaltaa yrittäjäksi ryhtymisen kynnystä. Sen toimintalogiikka on yksinkertainen: yritysideaa pohtinut henkilö tiivistää ideansa Ideanappi-työkalussa 500 merkkiin ja lähettää sen Uusyrityskeskukselle arvioitavaksi. Uusyrityskeskuksen kokenut yritysneuvoja lähettää 24 tunnin sisällä arvionsa ideasta sekä ohjeistuksen, miten yrittäjäksi aikovan kannattaa edetä prosessissa. Ideanapin on kehittänyt Keski-Suomen Uusyrityskeskus.

Lisätietoja:
Sami Viljanen
044 7809 900
sami.viljanen@kosek.fi


www.ideanappi.fi