6.10.2020

Kokkola Material Week 2020 9.-12.11.2020

Kohti kestävää tulevaisuutta

Kansainvälinen Kokkola Material Week tarjoaa vuosittain korkeatasoisen katsauksen kemianteollisuuden, biotalouden ja akkuteknologian ajankohtaisesta tutkimuksesta ja kehitysnäkymistä. Kokkola Material Weekistä on kehittynyt alan toimijoiden ja sidosryhmien merkittävä verkostoitumistapahtuma.

Kokkola Material Week järjestetään tänä vuonna 9. - 12.11.2020 virtuaalisena tapahtumana, ensimmäistä kertaa pääosin englanniksi. Viikon teemana on “Towards Sustainable Future”, kertoen kemian monipuolisesta vaikutuksesta niin geo-, bio-, kuin kiertotaloudessa. Tänä vuonna lisäksi juhlitaan sekä 400-vuotiasta Kokkolaa että 75-vuotisjuhliaan viettävää Kokkola Industrial Parkia. Luvassa on yli 70 huippupuhujaa.

- Nyt meillä on mahdollisuus tavoittaa entistä laajempi ja kansainvälinen yleisö ja avata monipuolista alueemme osaamista, iloitsee Biolaakso-koordinaattori Tiina Aittola virtuaalitapahtuman etuja.

Järjestelyissä ovat mukana: Biolaakso-klusteri, Centria-ammattikorkeakoulu, Geologian tutkimuskeskus, Interreg Botnia-Atlantican FCS-projekti, Keski-Pohjanmaan liitto, Kokkola Industrial Park, Kokkolan kaupunki, KOSEK, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, KOSEK, KPedu, Luonnonvarakeskus, Mediakeskus Lime sekä Pohjanmaan ELY.


Lisätietoja:
Tiina Aittola, tiina.aittola@chydenius.fi, 040 669 5151
Biolaakso-koordinaattori, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius


www.materialweek.fi