14.5.2020

INDUSTRY INSIGHT webinaarisarja

Future Cleantech Solutions projekti lanseeraa webinaarisarjan INDUSTRY INSIGHT

Haluatko tietää enemmän mitä suurinvestointeja Merenkurkun alueella suunnitellaan? Haluatko saada tietoa, mitä tarpeita ja haasteita niihin liittyy ja miten yrityksesi voisi niissä auttaa? Ota siis osaa Future Cleantech Solutions projektin webinaarisarjaan 2020.


2 ensimmäistä osaa on nyt julkistettu:

26.5.2020 klo 13-14 INDUSTRY INSIGHT with KIP – webinaari ruotsiksi ja englanniksi

2.6.2020 klo 14-15 INDUSTRY INSIGHT with Norrbotniabanan – webinaari ruotsiksi


26.5.2020 KIP – Connect with Kokkola Industrial Park, Finland

Tutustu Kokkola Industrial Park toimintaan ja alueen tulevaisuuden suunnitelmiin. KIP on Pohjois-Euroopan suurin epäorgaanisen kemian teollisuuden ekosysteemi, joka koostuu useista kemian ja metallurgian alan huippuyrityksistä. Alue muodostuu 17 kansainvälisestä tuotantolaitoksesta ja lähes 60 palveluyrityksestä sijaiten Suomen kolmanneksi suurimman yleissataman vieressä. Kiertotalous ja sen teolliset symbioosit ovat olleet luonnollinen osa teollisuusalueen toimintaa jo vuosikymmenet.

Lue lisää tapahtumasta alla olevan linkin kautta ja muista ilmoittautua mukaan!

2.6.2020 Norrbotniabanan – Connect with Norrbotniabanan och Trafikverket

Webinaari tarjoaa ensisilmäys Norrbotniabanan rakentamiseen ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Norrbotniabana on 270 km pituinen rautatiehanke pitkin Väster- ja Norrbottenin rannikkoa, joka tarjoaa mahdollisuuksia ihmisille ja yrityksille ympäri Eurooppaa. Ratahanke on osa Ruotsin hiilineutraalius tavoitteita vuodelle 2045 ja yksi Pohjois-Ruotsin kasvun mahdollistaja.
Lisätietoa tapahtumasta pian Kosekin tapahtumasivulla. Muista ilmoittautua ennakkoon.

Future Cleantech Solutions -hankkeessa edistetään cleantech-yritysten liiketoiminta- ja yhteistyömahdollisuuksia käytännön lisätietoa tarjoten Merenkurkun alueella. Future Cleantech Solutions-hankkeen päärahoittaja on Interreg Botnia-Atlantica aluekehitysrahasto ja muina rahoittajina Pohjanmaan liitto, Region Västerbotten, Region Västernorrland sekä Kokkolan, Vaasan, Uumajan, Skellefteån, Örnsköldsvikin kaupungit, kunnat ja kehitysyhtiöt sekä Teknologiakeskus Merinova, Skellefteå Kraft ja Umeå Energi.


Avaa linkki