20.3.2020

#RetkihaasteKeskiPohjanmaa

-

Keski-Pohjanmaan matkailuyrittäjät ja #ReittienKP -hanke päättivät yhdessä luoda hauskan retkihaasteen, minkä avulla ihmisiä kannustetaan seikkailemaan ja tutustumaan lähiluontokohteisiin ympäri maakuntaa. Puhdas luonto ja retkeilykohteet ovat nyt mitä parhainta ajanvietettä, ja luontokohteita ja reitistöjä maakunnassamme riittää. #RetkihaasteKeskiPohjanmaa haasteeseen valittiin 55 erilaista retkeilykohdetta ympäri maakuntaa, mistä suurin osa soveltuu hyvin myös lapsiperheille. Aina kun on suorittanut jonkun haasteista toivomme, että se merkitään somessa #RetkihaasteKeskiPohjanmaa, #Retkihaaste ja muilla kohteeseen sopivilla hästägeillä.

Tämän toivomme innostavan muitakin lähtemään ulos luontoon ja ne jotka eivät pysty lähtemään, saavat nauttia luontokuvista ympäri maakuntaa. Retkihaaste laitettiin jakoon tänään #ReittienKP -hankkeen sekä jokaisen matkailuyrittäjän oman sosiaalisen median kautta.

Muistathan huomioida vallitsevasta tilanteesta johtuvia suosituksia pitää riittävää etäisyyttä kanssakulkijoihin myös luontoreiteillä!

Retkihaaste jokaiseen kohteeseen ohjaavilla linkeillä löytyy osoitteesta www.kosek.fi etusivun bannerista tai alla olevan linkin kautta!


#ReittihaasteKeskiPohjanmaa