16.3.2020

Tervatynnyri pitchauskilpailu

-

KPK Yhtiöt Oyj, Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK ja Centria-ammattikorkeakoulu Oy yhteistyökumppaneineen järjestävät keväällä 2020 uudenlaisen tapahtuman, jossa voit
PUHUA IDEASI TYNNYRISTÄ ULOS JA MAAILMALLE!

Voita riihikuivaa rahaa ja sparrauspaketti* bisnesideasi kehittämiseen!

*Sparrauspaketti sisältää tarvitsemaasi apua liiketoiminnan käynnistämiseen tai kehittämiseen start up -toiminnan ammattilaisilta! Saat rahanarvoisia neuvoja esimerkiksi rahoituksen hankkimiseen, tuotteistamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin.

Palkinto 5000 €*
* Kilpailun järjestäjä ilmoittaa antamansa palkinnon tulorekisteriin.

Kuinka toimia?
1. Ilmoittaudu ja lähetä ideasi mukaan kilpailuun 3.4.2020 15:59 mennessä!

Lähetä ideasi videomuodossa tai yhden A4-sivun tiivistelmänä.

2. Kuusi parasta ideaa valitaan, finaaliajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Kilpailun esiraati valitsee finalistit. Esiraati koostuu KPK Yhtiöiden, KOSEKin ja Centria-ammattikorkeakoulun edustajista.

Finalisteille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 6.4.2020

Finaaliajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

LÄHETÄ IDEASI TÄSTÄ: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=FebKrBeNpUy_xcjXmcLcLsLYiQ0AhWFFqQitTkMuojFUNU5aU1cxVEFQN0NPRzBQUDgwWVoyUDdaNS4u


Ohjeita finalisteille

Ilmoitamme kaikille kilpailuun osallistuneille alkukarsinnan tuloksista 6.4.2020.

Esiraati sparraa finalisteja pitchaukseen valmistautumisessa 7.–8.4.2020. Tarkemmat kellonajat sovitaan alkukarsintojen tulosten ilmoittamisen yhteydessä. Sparraus on finalisteille vapaaehtoinen.

Lue lisää tapahtumasivulta: https://tervatynnyri.fi/


Kilpailun tuomaristo

Vesa Pihlajamaa (tuomariston puheenjohtaja)
Sijoittaja, Invesa Oy
Vesa on tehnyt pitkän työuran teollisuuden kehitys- ja johtotehtävissä mm. Kemira-konsernissa. Hän toimi helmikuuhun 2020 saakka mediatoimialalla KPK Yhtiöiden toimitusjohtajana. Hän kuuluu nykyisin Sasken Finland -nimellä toimivan Botnia Hightechin perustajaosakkaisiin.


Sami Etula
Managing Partner, Suomen Vaikuttavuussijoitus Oy – Fiil Good
Samilla on yli kymmenen vuoden kokemus kasvua hakevien yritysten ongelmanratkaisijana, asiantuntijana ja kouluttajana. Matkan varrella Sami on ehtinyt nähdä, miten mennään suohon ja noustaan sieltä. Jotakin oppeja on jäänyt suunnanmuutoksesta, erilaisista toiminta- ja ansaintamalleista sekä omistamisesta. Samin erityisenä vahvuutena on löytää täysin uudenlaisia ratkaisuja monimutkaisiin kokonaisuuksiin.


Ville Urpilainen
Liiketoimintajohtaja, Varaus Suomi Oyj
Ville vastaa Vaurauden lainapuolen liiketoiminnasta ja tuotekehityksestä. Hänellä on vuosien työkokemus yritysrahoituksesta Handelsbankenissa sekä Suomesta että ulkomailta. Hallituskokemusta Villellä on useista eri toimialojen yrityksistä.


Arto Mustikkaniemi
Liiketoimintajohtaja, KPK yhtiöt Oyj
Artolla on lähes kahden vuosikymmenen kokemus uusien liiketoimintojen käynnistämisestä, erityisesti digitaalisten palveluiden osalta, niin telekommunikaatio kuin media-aloilta. Hän on myös työskennellyt lukuisten yritys- ja startup-kiihdyttämöjen kanssa niin suomessa kuin ulkomailla.

Finaalipäivän ohjelma ja aikataulu päivitetään lähiaikoina!

Lisätietoja kilpailusta:

Sabina Storbacka
Yrityskehittäjä & Uusyritysneuvonta
KOSEK & Uusyrityskeskus Firmaxi
+358 44 780 9096
sabina.storbacka@kosek.fi


Johanna Jansson
TKI-päällikkö
Centria-ammattikorkeakoulu Oy
+358 40 480 7570
johanna.jansson@centria.fi