24.4.2019

Yritysverkostoja luodaan EnergyConFusion konferenssissa Skellefteåssa

KOSEKin uusi hankeyhteistyökumppani North Sweden Cleantech järjestää kesäkuun 3.-5. energiakonferenssin, EnergyConFusion, Skellefteåssa.

KOSEK ja Future Cleantech Solutions -hanke luovat yritysverkostoja Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Pohjois-Ruotsin välille myös tämän verkostoitumistapahtuman avulla. Jos kiinnostut tapahtumasta ja haluat päästä mukaan Skellefteåhon ja uuteen kansainväliseen Energy ConFusion konferenssiin, ota yhteyttä projektipäällikkö Reija Harlamowiin (reija.harlamow@kosek.fi).

Energy ConFusion on kansainvälinen kestävän tulevaisuuden teemalla järjestettävä konferenssi ja kokoontuminen. Kolmipäiväisen tapahtuman aikana tullaan käymään keskusteluja sähköistämisestä, energian säilyttämistä ja tulevaisuuden uusista energiaratkaisuista. Energy ConFusion on konferenssin, messun ja matchmaking-tapahtuman fuusio, jonka painopisteenä on Pohjois-Ruotsiin suuntautuvan yhteistyön ja liiketoiminnan kasvattaminen. Business-tapahtuman lisäksi osallistujat pääsevät nauttimaan myös Molly Sandénin musiikkiesityksestä keskiyön auringon alla.
Konferenssi on suunnattu päättäjille, innovaattoreille, investoijille, yrityksille ja organisaatioille, jotka jollain tavoin työskentelevät löytääkseen ratkaisuja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi ja ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös Ignite EnergyConFusion pitchaus- ja matchmaking-tapahtuma, jossa energiainnovaatioita kehittävät start-upit ja uusista energiaratkaisuista kiinnostuneet suuryritykset (VEO, Vasa Elektriska, SAAB, E-On, FLIR, ABB, Skellefteå Kraft, Umeå Energi, Övik Energi) kohtautetaan. Tämän toteutuksessa on mukana myös Future Cleantech Solutions hankeen toimijat, KOSEK mukaan lukien.

Tapahtuma järjestetään seuraavien toimijoiden yhteistyönä: North Sweden Cleantech sekä Boliden, ABB, Energimyndigheten, Umeå Energi, Skellefteå Kraft, Northvolt ja RISE.

Lisätietoa tapahtumasta löydät sivustolta: www.energyconfusion.com

Lisätietoa North Sweden Cleantecistä löydät tästä: http://northswedencleantech.se/sv/