15.3.2019

Niina ja Reija KOSEKin uudet työntekijät

KOSEKilla on aloittanut kaksi uutta työntekijää, Niina Hämäläinen ja Reija Harlamow.

Niina työskentelee yritykoordinaattorina #ReittienKP-hankkeessa, ja Reija Harlamow toimii projektipäällikkönä ja cleantech-asiantuntijana Future Cleantech Solutions -hankkeessa.

Niina on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, ja on aiemmin toiminut mm. kansainvälisissä tehtävissä energiatuotannon laiteteollisuusyrityksessä sekä projekti- ja henkilöstön kehittämistehtävissä eri organisaatioissa. Vapaa-ajallaan Niina on aktiivisesti mukana järjestötoiminnassa ja tällä hetkellä hän on ystävyysseuran sekä naisjärjestön puheenjohtaja. Kansainvälisyys ja matkailu ovat sydäntä lähellä ja hänellä on laaja kokemus myös kansainvälisistä konferensseista ja eri kulttuureista.

Reija on koulutukseltaan kemian tekniikan diplomi-insinööri ja on aiemmin toiminut luonnonainetutkimuksen ja kemian teollisuudessa laadunvalvonnan ja –hallinnan tehtävissä. Työelämässä Reijaa kiehtoo mahdollisuus kehittää toimintaa kestävästi, kansainvälisesti ja ihmisläheisesti. Vapaa-ajallaan Reija on myös innokas järjestöaktiivi, lukija, luonnossa liikkuja, luonnon ilmiöiden tutkija ja kierrättäjä; näitä kaikkia hän harrastaa myös yhdessä perheensä kanssa.

Yhteystiedot:

Reija Harlamow
044-7809 007
reija.harlamow@kosek.fi

Niina Hämäläinen
044-7809 091
niina.hamalainen@kosek.fi