1.1.2019

Uusyrityskeskus Firmaxin palvelut siirtyvät KOSEKille

Pitkän ja ansiokkaan uran Uusyrityskeskus Firmaxin toimitusjohtajana tehnyt Pehr-Göran Kåla siirtyy eläkkeelle tammikuun 2019 lopussa.

Uusien yrittäjien neuvonta ja starttirahalausuntojen kanssa avustaminen siirtyy osaksi Kokkolanseudun Kehitys Oy:n eli KOSEKin toimintaa. Helmikuun alusta uusia yrittäjäkokelaita auttavat KOSEKin yrityskehittäjät Sabina Storbacka ja Sami Viljanen.

- Yhteistyö Firmaxin kanssa on ollut hyvin tiivistä jo aiemmin, mutta Pehr-Göranin siirtyessä eläkkeelle yrityksen perustamisneuvonta tulee kiinteäksi osaksi toimintaamme. Muutos on toisaalta luontevaa kehitystä toiminnallemme, nyt tarjoamme kaikki yrityksen elinkaaren palvelut aina yrityksen perustamisesta kasvun ja kehittämisen kautta mahdolliseen omistajanvaihdokseen saakka, kertoo KOSEKin toimitusjohtaja Anne Pesola.

Yrityskehittäjät Sabina Storbacka ja Sami Viljanen ovat toimineet pitkään KOSEKilla auttaen toimivia yrityksiä mitä erilaisimmissa haasteissa. Jatkossa he jakavat uusien yrittäjien perustamisneuvonnan.

Yritystoimintaa suunnittelevat, ottakaa rohkeasti yhteyttä Sabinaan ja Samiin!

Pehr-Göranin läksiäiskahvit järjestetään 1.2.2019 Yritystalo Evaldissa, tervetuloa toivottamaan Pejelle hyviä eläkepäiviä!

Yhteystiedot:
Anne Pesola
044 7809 097
anne.pesola@kosek.fi

Sabina Storbacka
044 7809 096
sabina.storbacka@kosek.fi

Sami Viljanen
044 7809 900
sami.viljanen@kosek.fi