15.5.2018

Eat Out houkuttelee syömään ulkona

Uusi ravintolatapahtuma Kokkolassa ja Pietarsaaressa

Kokkolassa ja Pietarsaaressa aloitetaan aivan uusi ravintolamaailmat avaava tapahtuma Eat Out. Eat Out järjestetään ensimmäistä kertaa kesäkuun toisena viikonloppuna 7.-10.6., ja se on samalla ravintoloiden terassikauden avaus.

Tapahtuman tarkoituksena on kannustaa ihmisiä tapaamaan ystäviä edullisen ravintolaruokailun merkeissä ja samalla tarjota matala kynnys asiakkaille uusien ravintoloiden testaamiseen. Pietarsaareen ja Kokkolaan on tullut viimeisen vuoden aikana useita uusia ravintoloita.

Mukaan on ilmoittautunut Kokkolan ja Pietarsaaren seuduilta jo lähes parikymmentä ravintolaa. Ideana on, että ravintolat tarjoavat kampanja-annoksia kymmenen, viidentoista tai kahdenkymmenen euron hintaan.

Kampanja on saanut ravintoloissa positiivisen vastaanoton. – Ajankohtaa pidettiin hyvänä, koulujen päättäjäisjuhlaviikonloppu on takana ja juhlien rippeitä syöty monta päivää, ja toisaalta ei vielä olla vilkkaassa kesälomakaudessa, kertoo Pohjanmaan kauppakamarin johtaja Paula Erkkilä. – Tämä on yksi hyvä tapa saada vähän lisää pöhinää katukuvaan, Erkkilä jatkaa.

Tapahtumaan osallistuminen on ravintoloille maksutonta, ja järjestäjä huolehtii markkinoinnista. Ravintoloiden toivotaan ilmoittautuvan mukaan viimeistään 21.5. Jatkuvasti päivitettävä lista ravintoloista on osoitteessa www.eatout.fi (julkaistaan viikolla 20) ja Facebookissa tapahtuma löytyy nimellä Eat Out Weekend.

Eat Out -viikonlopun on ideoinut ja järjestää Pohjanmaan kauppakamarin palveluvaliokunta yhteistyössä yritysten kanssa. Työryhmän ovat muodostaneet Visit Kokkola, Visit Pietarsaaren seutu, City Kokkola, Pietarsaaren Cityryhmä ja Pohjanmaan kauppakamari.

Vuoden 2018 alusta perustetun Pohjanmaan kauppakamarin palveluvaliokunnan tehtävänä on kaupan, palveluiden ja matkailun toimialojen toimintaedellytysten ja kilpailukyvyn kehittäminen ja vahvistaminen. Valiokunta edistää Kokkolan ja Pietarsaaren talousalueen menestymismahdollisuuksia sekä vetovoimaisuutta. Valiokunnan tehtävänä on myös valvoa toimialojen yhteisiä etuja sekä edistää yhteistoimintaa viranomaisten kanssa.


Lisätietoja:
Johtaja Paula Erkkilä, paula.erkkila@chamber.fi, 044 781 0704