13.3.2018

B2I - Gates open/Portit auki! Uusi verkostoitumistapahtuma yhdistää yrittäjät ja teollisuuden

B2I - Gates open/Portit auki! on uudenlainen suurteollisuusalueelle ja paikallisille yrittäjille suunnattu verkostoitumistapahtuma.

Tapahtuma järjestetään 17.4. Port Towerissa, joka tunnetaan Kokkolan suurteollisuusalueen (KIP) maamerkkinä.

Tule – tapaa – tarjoa!

Verkostoitumistapahtumassa yrittäjät pääsevät 10 minuutin pikatreffeille KIP:n yritysten edustajien kanssa. Yrittäjät voivat kertoa pikatreffeillä tuotteistaan ja palveluistaan sekä luoda uusia kontakteja. Tapahtuma järjestetään kokkolalaisten yrittäjien aloitteesta.

Kutsu pikatreffitapaamiseen voi tulla yritykseltä tai KIP:n toimijalta. Kahdenkeskiset tapaamiset sovitaan Brella-järjestelmän kautta.

- Tällaisilla kohtaamisilla on valtava merkitys, sillä kaikkea ei voi etsiä ja löytää Googlesta tai verkkokaupasta – eikä pidäkään, Kokkolan suurteollisuusalueen markkinointipäällikkö Johanna Hylkilä muistuttaa.

B2I – Business to Industry

KIP:n alueelta mukaan on kutsuttu erityisesti IT-asiantuntijoita, kunnossapitopäälliköitä, ostajia, kehityspäälliköitä, markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoita sekä liikelahjahankinnoista vastaavia henkilöitä. Yrittäjille ilmoitetaan etukäteen, keitä KIP:n alueen edustajia tapahtumaan osallistuu. Kiinnostuneiden yritysten kannattaa olla ajoissa mukana, sillä tapahtuma kestää vain yhden iltapäivän klo 13-16.

Tapahtuman järjestävät Kokkola Industrial Park, Kokkolan Yrittäjät ja KOSEK.

B2I - Gates open/Portit auki! -tapahtumasta ja tapaamisten sopimisesta kerrotaan tarkemmin osoitteessa www.kip.fi. Tutustu ja tule mukaan verkostoitumaan!

Lisätietoja:
Johanna Hylkilä
markkinointipäällikkö
KIP – Kokkola Industrial Park /
Kokkolan suurteollisuusalue
p. +358 10 505 9526

Päivä 17.4.2018
Kello 13-16
Paikka Port Tower, Satamatie 330 Kokkola
Järjestäjä Kokkola Industrial Park, Kokkolan Yrittäjät ja KOSEK
Yhteyshenkilö Johanna Hylkilä