30.1.2018

"Tuotteita matkailijoille" -koulutuksesta apua myyntiin ja markkinointiin

Suomen matkailu kansainvälistyy voimakasta vauhtia.

Luonto on koko Suomen vahvuus ja se mitä kansainväliset asiakkaat tulevat hakemaan. Se on myös Suomen markkinoinnin kärki. Miten luontoa voi tuotteistaa, mitä potentiaalista asiakasta inspiroidaan ja innostetaan ostamaan tuotteitani? Onnistunut tuotteistus on kaiken perusta. Tuotteistamisen työpajassa perehdytään asiakassegmentteihin ja Visit Finlandin tuotetimantteihin, ja kootaan oman alueen ja yrityksen tuotteita.

Tämän kokonaisuuden aikana saat itsellesi tuotteistamisen työkalupakin, jonka avulla voit kehittää oman yrityksen tarjoamia palveluja helpommin ostettaviksi ja jälleenmyytäviksi tuotteiksi. Kouluttajana toimii Visit Finland Akatemian Outdoors-valmentaja Pirjo Räsänen, jolla on pitkä kokemus yritysten ja alueiden kansainvälisestä myynnistä, markkinoinnista ja tuotteistamisesta. Pirjon vahvuutena on käytännönläheisyys ja innostava, sparraava ote, joka auttaa yrityksiä punnertamaan sinne kuuluisalle seuraavalle tasolle.


Tuotteistuspajat

ke 14.2. Kaustinen klo 9-15 (KP-Edu, Kaustisen toimipaikka, Raviradantie 36 B)

to 15.2. Kannus klo 9-15 (KP-Edu, Kannuksen toimipaikka, Ollikkalankatu 3)

pe 16.2. Kälviä klo 9-15(KP-Edu, Kälviän toimipaikka, Opistontie 1)

Tuotteistustyöpaja ja -koulutus ovat osa Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa -hanketta. Kaksivuotisen hankkeen tavoitteena on koota ja kartoittaa keskipohjalaiset luonto- ja kulttuurireitit palveluineen, ja luoda pohjaa alueen matkailutarjonnan vahvistamiselle. Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa -hanketta hallinnoi Kokkolanseudun Kehitys Oy, ja tuotteistamistyöpajojen toteutuksessa yhteistyössä on KPedun Luonnossa on mahdollisuuksia -hanke.


Ennakkoilmoittautumiset 31.1.12.2018 mennessä titta.vuorinen@kosek.fi. Päivän aikana on omakustanteinen lounastauko. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että koulutus on osallistujille maksuton. Mahdollisesta peruuttamattomasta poisjäännistä veloitamme no show -maksun 50 €/hlö.

Lisätietoja:
Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa -hanke
Projektipäällikkö Mari Keiski, 044 7809 715, mari.keiski@kosek.fi
Matkailualan yrityskehittäjä Titta Vuorinen, 044 7809 091, titta.vuorinen@kosek.fi