15.11.2017

Kokkolan yritysrekisteri päivitetään jälleen

Ylläpidämme Kokkolan yritysrekisteriä, joka toimii tiedonhaun, tiedottamisen ja tilastoinninkin apuvälineenä. Yritysrekisteri tarjoaa ajantasaista tietoa Kokkolan yrityksistä.

Yritysrekisteritietojen ajantasaisuus on yksi tärkeimmistä kulmakivistä rekisterin toimivuuden kannalta. Siksi päivitämme yritystiedot aina kerran vuodessa. Tänä vuonna olemme aloittaneet yritysrekisterin päivittämisen loka-marraskuussa. Tällä kertaa pyrimme päivittämään rekisterin pääosin käyttämällä sähköistä päivitystyökalua, jolloin kaikille rekisterissä oleville yrityksille lähetetään sähköposti, jonka kautta voi tarkistaa ja tarvittaessa päivittää oman yrityksen tiedot. Sähköisessä päivityksessä tarkistamatta/päivittämättä jääneet yritystiedot päivitetään ottamalla yhteyttä yrityksen edustajiin puhelimitse loppuvuoden aikana.

Yritysrekisterissämme on tällä hetkellä hieman yli 2 000 yrityksen ja liiketoimintaa harjoittavan rekisteröidyn yhdistyksen tiedot. Yritysrekisteri on tarkoitettu niin yksittäisten kuluttajien, yrityksien, muiden elinkeinoelämän toimijoiden, yhteisöjen kuin oppilaitoksienkin käyttöön.

Palvelu on käyttäjille täysin maksuton. Yritysrekisteri löytyy verkkopalvelustamme, osoitteesta www.kosek.fi/yritysrekisteri ja se on verkkopalvelumme vierailluimpia sivuja. Laajempi, alueellinen yritysrekisteri, jossa olemme Yritysrekisteri Yhteistyön kautta mukana, löytyy osoitteesta http://kauppatori.kpk.fi/Yhteistyo.aspx . Yritysrekisteriin pääsee myös Kokkolan kaupungin verkkopalvelusta.

Toivomme myös yritysten olevan aktiivisia omien tietojensa ajan tasalla pitämisessä. Jos oma yrityksesi ei vielä ole rekisterissä tai haluat päivittää tietojasi, voit tehdä sen myös itse osoitteessa www.kosek.fi/yritysrekisteri kohdassa yritystietojen lisääminen ja päivittäminen. Yritysrekisteristä ei luovuteta tietoja markkinointi- tai muihin tarkoituksiin. Tietojen päivittäminen ja yritysrekisterissä oleminen on yrittäjille täysin maksutonta.

Lisätiedot:

Viestintäkoordinaattori
Johanna Haikola
puh. 044-7809094
johanna.haikola@kosek.fi