KOSEK

Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK on Kokkolan kaupungin ja Perhon kunnan omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö. KOSEKin päätehtävät ovat yritysten elinkeinoneuvonta ja seudun kehittämistoiminta.

KOSEKin palvelut poikkeustilan aikana
PALVELUT ALOITTAVILLE JA TOIMIVILLE YRITTÄJILLE
PALVELUT
HANKKEILLE
VISIT
KOKKOLA
INVEST IN
KOKKOLA

KOSEK

Webinaari yritysten taloustilanteesta – Tässä paikallisten asiantuntijoiden vinkkejä yritysten talousasioihin koronakriisissä

KOSEKin järjestämän webinaarin asiantuntijat, Jani Andersson tilitoimisto Viac Consulting Oy:stä ja asiakkuuspäällikkö Anssi Ala-Kopsala Osuuspankista, olivat yhtä mieltä siitä, että yritysten kannattaa varautua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa koronakriisin aiheuttamaan tilanteeseen.

Lue lisää »

Painotalo Välikangas

Digin ja printin luova liitto

Digitalisoituvassa maailmassa printin tulevaisuus on ollut jo pitkään yksi isoimmista puheenaiheista. Painotalo Välikangas yhdistää ennakkoluulottomasti vanhaa kirjapainotekniikkaa ja uusimpia digiratkaisuja. Perheyrityksessä muutoksessa nähdään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia.

Lue lisää »

KOSEK- Janne Keränen

Biokaasusta yleisesti

Diesel, kaasu, bensiini, vety, sähkö, kevyt-, itselataava-, pistokehybridi… Fossiiliset polttoaineet, biopolttoaineet, maakaasu, BIOKAASU… Autoilu on murroksessa ja se näkyy niin käyttövoimavaihtoehdoissa kuin tarjolla olevissa polttoainevaihtoehdoissakin.

Lue lisää »

HANKKEET

Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa II-vaihe
Biolit-hanke
Future Cleantech Solutions