KOSEK

Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK on Kokkolan kaupungin ja Perhon kunnan omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö. KOSEKin päätehtävät ovat yritysten elinkeinoneuvonta ja seudun kehittämistoiminta.

KOSEKIN PALVELUT POIKKEUSTILAN AIKANA
PALVELUT ALOITTAVILLE JA TOIMIVILLE YRITTÄJILLE
PALVELUT HANKKEILLE
VISIT KOKKOLA

Toivosen eläinpuisto

Aikamatka maalaiselämään

Elämykset ovat matkailun tärkein myyntivaltti. Toivosen Eläinpuistossa ja Talonpojanmuseossa sukelletaan aikamatkalle keskipohjalaisen maalaiskylän elämänmenoon, josta kertovat kotieläimet, kymmenet vanhat rakennukset ja tuhannet esineet.

Lue lisää »

Pohjanmaan Erikoislattiat Oy

Laadulla hintakisaa vastaan

Meidän ainoa kilpailuvaltti on laatu. Jos alamme tehdä töitä nollakatteella tai tappiolla, silloin laatu kärsii. Alalla on armoton hintakisa, mutta siinä ei ole mitään järkeä, että alamme kantamaan rahaa työmaille, sanoo Pohjanmaan Erikoislattiat Oy:n toimitusjohtaja ja toinen omistaja Jesse Rannankari.

Lue lisää »

Rödsön Poro-Pirtti

Rödsön Poro-Pirtti tarjoaa maaseutuelämyksiä

Porotila Kokkolan leveysasteilla on aikamoinen harvinaisuus, mutta Rödsön kylältä sellainen löytyy. Tarkkaan ottaen kyse on poro- ja vuohitilasta, missä vaikkapa yrityksen tyky-päivän tai perhejuhlien yhteydessä voi nähdä myös kissoja ja marsuja keskellä kaunista maaseutua.

Lue lisää »

HANKKEET

Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa II-vaihe
Biolit-hanke
Future Cleantech Solutions